Προσωρινά κρατούμενοι

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2019 22:28

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας - εισαγγελέα, οι τρεις Σέρβοι που συνελήφθησαν για την υπόθεση των πλαστών χαρτονομισμάτων στη Λάρισα.

Η 60χρονη γυναίκα και οι δύο άνδρες ηλικίας 33 και 22 ετών, που συνελήφθησαν την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου στο κέντρο της πόλης, κατηγορούμενοι για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, θα παραμείνουν προφυλακισμένοι περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης από τα ελληνικά δικαστήρια.

Οι τρεις Σέρβοι παριστάνοντας τους τουρίστες έκαναν αγορές μικρής αξίας σε καταστήματα, διαθέτοντας πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ με σκοπό να λάβουν ως ρέστα, γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα.

Η απάτη έγινε αντιληπτή από Λαρισαίο επαγγελματία που παρατήρησε ότι οι δύο νεότεροι Σέρβοι με διαφορά λίγης ώρας ζήτησαν να προμηθευτούν το ίδιο προϊόν. Συνολικά κατασχέθηκαν 127 πλαστά – παραχαραγμένα χαρτονομίσματα (48 των 50 ευρώ και άλλα 79 των 20 ευρώ) όπως και το χρηματικό ποσό των 1.274 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των δραστών, ποσό που κατά την ΕΛ.ΑΣ. προέρχεται από την παράνομη δραστηριότητά τους.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass