Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Λέσχη Βέσπας Λάρισας οικοδέσποινα της Πανελλήνιας Καλοκαιρινής Συγκέντρωσης

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ -«ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2019 22:07
Φωτογραφία από την 22η Πανελλήνια Χειμερινή Συνάντηση Βέσπας Φωτογραφία από την 22η Πανελλήνια Χειμερινή Συνάντηση Βέσπας

Ξεκινάει μεθαύριο Πέμπτη και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Πλάκα Λιτοχώρου η 33η Πανελλήνια Καλοκαιρινή Συγκέντρωση Vespa, την οποία διοργανώνει το Vespa Club της Λάρισας.

Μετά την άκρως επιτυχημένη Πανελλήνια Χειμερινή Συγκέντρωση Vespa -την 22η κατά σειρά- που έγινε τον Φεβρουάριο στη Λάρισα και που συγκέντρωσε πάνω από 350 άτομα με τις «σφήκες» τους, το Vespa Club Λάρισας είναι έτοιμο να υποδεχθεί στην Πλάκα Λιτοχώρου και σε τοπικό Camping, βεσπίστι από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή βεσπίστι από Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία, Κύπρο και από όλες τις βαλκανικές χώρες, με τους διοργανωτές να λένε ότι στα παράλια της Πιερίας θα ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος από 250 βέσπες και οι συμμετέχοντες θα είναι πάνω από 450. Ο πρόεδρος του Vespa Club Λάρισας κ. Γιώργος Σπυράκης μιλώντας στην «Ε» τόνισε ότι «Μετά την επιτυχημένη χειμερινή συγκέντρωση, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές από καταβολής του θεσμού, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την Πανελλήνια Καλοκαιρινή Συγκέντρωση. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή εκτός από πολλούς Έλληνες, και βεσπίστι από πολλές χώρες της Ευρώπης. Οι προετοιμασίες που έχει κάνει η Λέσχη μας υπόσχονται μια εξαιρετική φιλοξενία σε όλους όσοι προσέλθουν», ενώ στην ερώτηση της «Ε» αν τον φοβίζει η πολύ μεγάλη -όπως όλα δείχνουν- συμμετοχή βεσπίστι, ο κ. Σπυράκης απαντά: «Δεν φοβόμαστε τίποτα, πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ συμμετοχής». Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις τετραήμερες εκδηλώσεις θα κληρωθεί και μία βέσπα, την οποία οι διοργανωτές έχουν «πειράξει» για να δημιουργήσουν μία πιο εντυπωσιακή εικόνα. Εκτός από την κλήρωση της Βέσπας κατά τη διάρκεια της 33ης Πανελλήνιας Καλοκαιρινής Συνάντησης θα πραγματοποιηθούν καλλιστεία βέσπας, αγώνες… αργοπορίας, αλλά και εκλογές της Ομοσπονδίας Vespa Club Ελλάδας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

Πέμπτη 29 Αυγούστου

3 μ.μ. Εγγραφές στην είσοδο του Camping.

9.30 μ.μ. Πάρτι στον χώρο του Camping.

Παρασκευή 30 Αυγούστου

9.30 π.μ. Εγγραφές.

10.30 μ.μ. Εκδρομή στο Λιτόχωρο-φαράγγι του Ενιπέα.

6 μ.μ. Γενική συνέλευση επίσημων αντιπροσώπων του Vespa Club Ελλάδας.

9.30 μ.μ. Πάρτι στο Stavento στον Πλαταμώνα.

Σάββατο 31 Αυγούστου

9 π.μ. Εγγραφές

10 π.μ. Εκδρομή στον Αγιο Διονύσιο στους πρόποδες του Ολύμπου για αναμνηστική φωτογραφία της εκδήλωσης.

2 μ.μ. Γεύμα.

3 μ.μ. Καλλιστεία Βέσπας.

6 μ.μ. Βεσποπαιχνίδια .

9 μ.μ. Πάρτι στο Beach bar Fisheye, όπου θα γίνουν οι απονομές και η λαχειοφόρος με έπαθλο μία βέσπα.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

9.30 μ.μ. Εκλογές Vespa Club Ελλάδας στον χώρο του Camping.

10 π.μ. Αποχαιρετισμός.

Gallery άρθρου