Δίδαξαν ήθος στον Τύρναβο

Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝ. ΚΟΚΟΥΡΑ- ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2019 15:00

Παραδίδοντας μαθήματα δημοκρατίας, ήθους και σεβασμού προς τους συνδημότες, ο απερχόμενος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης σε μια σεμνή τελετή, μία μέρα πριν την ορκωμοσία του νέου δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, παρέδωσε τη διοίκηση του Δήμου στον νέο δήμαρχο κ. Γιάννη Κόκουρα.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία των αντιδημάρχων και των επανεκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του Π. Σαρχώση, των δημοτικών συμβούλων του Γιάννη Κόκουρα στη νέα θητεία και των διευθυντών των τομέων διοίκησης του Δήμου Τυρνάβου και της ΔΕΥΑΤ, έγινε η μετάβαση από την απερχόμενη στη νέα δημοτική αρχή. Ωστόσο, ο κ. Σαρχώσης διευκρίνισε ότι οι διαφορές (κυρίως πολιτικές) μεταξύ των δύο παρατάξεων υπάρχουν και θα υπάρχουν, όχι όμως σε βάρος των συνδημοτών.

Στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Σαρχώσης αναφερόμενος στη συνάντηση αυτή τόνισε ότι έπρεπε να γίνει στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Τυρνάβου αναφέρθηκε ακόμα στα έργα αλλά και τις προσπάθειες που έγιναν κατά την παρελθούσα 5ετία σημειώνοντας με έμφαση ότι έγιναν πολλά. Αναφέρθηκε επίσης στις μεγάλες παρεμβάσεις στο σύνολο του Δήμου, όπως τα έργα της αποχέτευσης στον Αμπελώνα, την κατάργηση του τέλους 80% στο νερό. Μάλιστα αναφερόμενος στη ΔΕΥΑΤ τόνισε ότι αυτή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο από την ίδρυσή της. Ενημέρωσε ακόμα για τη λύση του χρόνιου προβλήματος των Διαδημοτικών Σφαγείων.

Σε ό,τι αφορά στην παράταξή του από την 1η Σεπτεμβρίου στη νέα 4ετία σημείωσε ότι ο ίδιος και τα μέλη του θα ασκήσουν εποικοδομητική αντιπολίτευση, μακριά από δυσανεξίες και «καμώματα», με σκοπό να προαχθεί έργο προς όφελος των συνδημοτών με τρόπο συγκροτημένο. Τόνισε μάλιστα ότι «δεν υπάρχουν έργα τα οποία θεωρεί ότι έμειναν πίσω ή δεν ολοκληρώθηκαν».

Στη συνέχεια ο κ. Σαρχώσης πέρα από την ενημέρωση που είχε προηγηθεί σε πολλές συναντήσεις το προηγούμενο διάστημα, παρέδωσε έναν ογκώδη φάκελο με όλα τα ζητήματα που αφορούν κατά τομείς στον Δήμο Τυρνάβου.

Ο κ. ΙΩΑΝΝ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ

Στο ίδιο θετικό κλίμα και η τοποθέτηση του νέου δημάρχου κ. Γιάννη Κόκουρα, ο οποίος αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία για την ενημέρωση στο μεταβατικό στάδιο μετά τις Δημοτικές εκλογές. Κλείνοντας χαρακτηριστικά την παρέμβασή του ο κ. Κόκουρας σημείωσε: «Είμαστε εδώ και θα ακούμε όλους τους πολίτες».

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι απερχόμενοι αντιδήμαρχοι καθώς και οι διευθυντές των διευθύνσεων του Δήμου και της ΔΕΥΑΤ αναφερόμενοι κυρίως σε υπηρεσιακά ζητήματα.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Ορκίζεται σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass