Δεσμεύτηκε για λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα

ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2019 22:15

Σε μια λαμπρή γιορτή της Δημοκρατίας και της συνεργασίας εξελίχθηκε χθες η συνεδρίαση της ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Τυρνάβου κ. Γιάννη Κόκουρα και των νέων δημοτικών συμβούλων και προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου Τυρνάβου.

Η ορκωμοσία έγινε στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου. Με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκε η συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων, ενώ με πολιτικό όρκο ορκίστηκε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου.

Μετά την ορκωμοσία ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου μιλώντας στους συνδημότες δεν έκρυψε τη συγκίνησή του τονίζοντας «το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου είναι ιδιαίτερο από τα υπόλοιπα του νομού Λάρισας». Επανέλαβε ότι όλοι μαζί θα δουλέψουν σκληρά ενωμένοι αφήνοντας πίσω όποιες διαφωνίες και να υπήρξαν εξηγώντας: «Σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο ζούμε όλοι, σ’ αυτό τον τόπο εργαζόμαστε όλοι. Σ’ αυτό τον τόπο μεγαλώνουμε τις οικογένειές μας. Και μετά τις εκλογές όλοι σ’ αυτό τον τόπο θα είμαστε».

Ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου δήλωσε επίσης ότι η νέα τετραετία θα είναι μια θητεία δημιουργική και συνέχισε: «Είμαι ένας άνθρωπος που και στην προεκλογική περίοδο μου έχουν πει ότι δεν μιλάω πολύ. Εκείνο που θέλω να κάνουμε είναι δημιουργικά έργα για τον τόπο μας». Επίσης συγκινημένος ευχαρίστησε την οικογένειά του, κυρίως τη σύζυγό του, τα παιδιά του, τη μητέρα του και τον αδελφό του για τη στήριξη στην προσπάθεια που κάνει, αλλά και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του.

Και ο κ. Κόκουρας ολοκλήρωσε τη σύντομη παρέμβασή του λέγοντας: «Είμαι δήμαρχος για όλους του Τυρναβίτες και τους δημότες του Δήμου Τυρνάβου στο σύνολό του. Και όλοι μαζί μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία θα αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα, διότι Δήμος δεν είναι μόνο ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά είμαστε όλοι μας».

Άψογα τηρήθηκε και οργανώθηκε η διαδικασία της δημόσιας συνεδρίασης ορκωμοσίας από τα διευθυντικά στελέχη και τους εργαζόμενους που είναι στη συγκεκριμένη αρμοδιότητα του Δήμου Τυρνάβου.

Κατά τη χθεσινή εκδήλωση ορκίστηκαν ο δήμαρχος Τυρνάβου, τα 27 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι 8 πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου και οι 40 σύμβουλοι των Κοινοτήτων του Δήμου Τυρνάβου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης συνοδεύοντας τον μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο, ο γενικός αρχιερατικός της Μητρόπολης αρχιμανδρίτης π. Ιγνάτιος Μουρτζανός, οι αρχιερατικοί επίτροποι Τυρνάβου αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Μπλέτσας και Αμπελώνα πρωτ. Π. Νεκτάριος Φωκίδης και οι ιερείς του Δήμου. Οι βουλευτές κ. Χρήστος Κέλλας, κ. Στέλλα Μπίζιου και Ευαγγελία Λιακούλη, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο νυν δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και ως επικεφαλής παράταξης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Βασίλης Μανδηλάς, ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ και π. αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκος Κατσαρός, ο διοικητής του στρατοπέδου Τυρνάβου συνταγματάρχης Χρήστος Ακριβούλης, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λάρισας πύραρχος Ζήσης Μπρούζας, ο διοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου Αστυνόμος Α’ Σεραφείμ Μπίρδας, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Δοδοντσάκης, ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ Λάρισας κ. Μιχ. Λιόντος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Νίκος Παπαγεωργίου, οι πρώην δήμαρχοι Τυρνάβου κ. Δ. Κουγιώνης, Στ. Δόβας, Νίκος Μαλάκος και Αμπελώνα κ. Απ. Δημάκης, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass