Η «Φλόγα της Αγάπης» στον Αμπελώνα

THN ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2019 15:38
Από την περσινή λαμπαδηδρομία στον Αμπελώνα Από την περσινή λαμπαδηδρομία στον Αμπελώνα

Τη «Φλόγα της Αγάπης, της Αλληλεγγύης, της Ελπίδας και της Ζωής», τη Φλόγα της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Αιμοδοσίας, που αυτήν την περίοδο διατρέχει όλη την Ελλάδα για να μεταλαμπαδεύσει παντού το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, υποδέχεται την Κυριακή στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11 το πρωί, μπροστά από το Περιφερειακό ιατρείο, όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα».

Τη φλόγα θα οδηγήσουν στον χώρο του ιατρείου, εθελοντές λαμπαδηδρόμοι μαθητές των σχολείων του Αμπελώνα, αθλητές του Φιλαθλητικού Συλλόγου και πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Προσκόπων του Αμπελώνα.

Στον χώρο μπροστά από το ιατρείο θα στηθεί μια λιτή, ζεστή και μεστή περιεχομένου και μηνυμάτων εκδήλωση για την υποδοχή της φλόγας και το άναμμα του βωμού με σκοπό και στόχο να ευαισθητοποιηθεί ακόμα περισσότερο η κοινωνία του Αμπελώνα σε θέματα εθελοντισμού και αιμοδοσίας και να παρακινηθούν και άλλοι συμπολίτες μας και, ιδιαίτερα, οι νέοι να γίνουν, αν δεν είναι ακόμη Εθελοντές Αιμοδότες.

Για τον λόγο αυτό ο σύλλογος «Η Ελπίδα» προσκαλεί όλο τον κόσμο και, προπάντων, όλους τους αιμοδότες να συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου έξω από το ιατρείο για την υποδοχή της φλόγας της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Ας βοηθήσουμε, επομένως, όλοι, όπως ο καθένας μας μπορεί στην καλύτερη διεξαγωγή και επιτυχία των σκοπών της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ώστε σύντομα και με τη βοήθεια όλων να γίνουμε εντελώς αυτάρκεις σε εθελοντικό αίμα και στην Ελλάδα, όπως είναι σε πολλές άλλες χώρες και να μη χρειάζεται να εισάγουμε αίμα από το εξωτερικό και τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass