ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ

Επιχείρηση ανέλκυσης σκάφους στην Κουτσουπιά

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2019 22:32

Κατεστραμμένο φουσκωτό σκάφος, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε χθες στη θαλάσσια περιοχή της Κουτσουπιάς.


Το σκάφος έγινε αντιληπτό από κατοίκους του παραλιακού οικισμού, καθώς βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από την ακτή (περίπου 15 μέτρα) και εξείχε από την επιφάνεια της θάλασσας η μηχανή του και ένα μικρό τμήμα του.
Οι ίδιοι ειδοποίησαν τον Λιμενικό Σταθμό Αγιοκάμπου, απ΄ όπου οργανώθηκε άμεσα επιχείρηση ανάσυρσης του σκάφους, με τη συνδρομή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο αλιευτικό καταφύγιο Κουτσουπιάς. Όπως δήλωσε στην «Ε» ο διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Αγιοκάμπου κ. Χρήστος Αντωνίου «μετά την ανάσυρση του φουσκωτού σκάφους από τον βυθό διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να μαρτυρούν την ταυτότητά του.  Πιθανόν θα παρασύρθηκε στην ακτή της Κουστουπιάς από άλλη θαλάσσια περιοχή, ενώ να σημειωθεί ότι δεν έχει καταγραφεί καμία ειδοποίηση στον Λιμενικό Σταθμό μας, για εξαφάνιση του συγκεκριμένου σκάφους ή κλοπή του. Μάλιστα, μέχρι κι αυτή τη στιγμή, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ο κάτοχός του».
Ο κ. Αντωνίου υποστηρίζει ότι είναι ένα από τα συνήθη περιστατικά ανευρεθέντων σκάφων αγνώστων στοιχείων, που αντιμετωπίζει ο Λιμενικός Σταθμός Αγιοκάμπου στη θαλάσσια περιοχή αρμοδιότητάς του και εκτιμά πως πιθανόν να μην το αναζητήσει κανένας. Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, αν ο κάτοχός του δεν το αναζητήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα, τότε η μηχανή του φουσκωτού σκάφους θα κατοχυρωθεί στον ιδιώτη που συνέβαλε στην ανάσυρσή του από τον βυθό της θάλασσας.
ΛENA KIΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass