Πανευρωπαϊκή διάκριση Έλληνα Λαρισαίου ιατρού

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2019 15:18

Σε ειδική τελετή, που έλαβε χώρα στο 11ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πόνου (EFIC) στη Βαλένθια της Ισπανίας, απονεμήθηκε στον Dr Ευθύμιο Κουλούλα, το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ιατρικής Πόνου (EuropeanDiplomaofPainMedicine).

Η Ιατρική Πόνου (Αλγολογία) σήμερα αποτελεί ιατρική υποειδικότητα διετούς εκπαίδευσης στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία και σε ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες! Έτσι, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πόνου (EFIC), η οποία είναι η μεγαλύτερη Ιατρική Ομοσπονδία μελέτης του Πόνου μέλος της Διεθνούς Ένωσης Μελέτης του Πόνου (IASP), καθιέρωσε εξετάσεις πιστοποίησης ιατρών που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ενασχόλησης με τη διαχείριση κάθε είδους πόνου (European Diploma Pain Medicine Examinations) με στόχο να εκπαιδεύσει/πιστοποιήσει τους ιατρούς και να βοηθήσει εξειδικευμένα τους ασθενείς που μαστίζονται καθημερινά από κάθε είδους πόνο, ο οποίος συχνά, έχοντας σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο, οδηγεί τον ασθενή στην ανικανότητα και την αναπηρία!

Μετά την επιτυχία σε αυτές τις εξετάσεις απονεμήθηκε στον Κο Ευθύμιο Κουλούλα το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ιατρικής Πόνου (European Diploma of Pain Medicine).

Ο κος Ευθύμιος Κουλούλας κατέχει ως κύρια ιατρική ειδικότητα αυτή του φυσιάτρου, και κατόπιν εκπαίδευσης στη διαχείριση του πόνου, ως μέρος ειδίκευσης κι εξειδίκευσης στις ΗΠΑ αλλά κι ως ενεργό μέλος κι εισηγητής της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας στα σεμινάριά της, είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός που λαμβάνει τη σχετική Ευρωπαϊκή πιστοποίηση (EDPM) από την EFIC, προσπαθώντας να συμβάλλει στη διάδοση της εξειδικευμένης διεπιστημονικής διαχείρισης του πόνου!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass