ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ:

Συναινετική η εκλογή Προεδρείου

Πρόεδρος ο Ανδρ. Γιαννόπουλος *Ποιοι μετέχουν στις Επιτροπές

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2019 22:26

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα
Μέσα σε κλίμα ενότητας και συναινετικές διαδικασίες στη βάση της ομοφωνίας εκλέχτηκε χθες βράδυ το προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου.

Το προεδρείο είναι 27μελές (δεν είναι μέλος σ’ αυτό ο δήμαρχος).
Ο κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος εξελέγη πρόεδρος, ενώ τη θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε η κ. Βάια Τσαπραλή από την παράταξη του Στέλιου Ροντούλη και γραμματέας ο κ. Απόστολος Γκανάτσιος από την παράταξη του κ. Σάμερ – Αθανασίου Αμάρι.
Και τα τρία μέλη του προεδρείου έλαβαν από 21 ψήφους, δηλαδή εξελέγησαν ομόφωνα, αφού η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απείχε από τη διαδικασία, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα και δύο δημοτικοί σύμβουλοι οι κ. Σπύρος Γκατζούλης και Βασίλης Νταβαρούκας.
Σε κλίμα ενότητας και πολιτισμού, όπως αρμόζει στον ιστορικό Τύρναβο, τόσο ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κόκκουρας, όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Στέλιος Ροντούλης, Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι, Παναγιώτης Σαρχώσης και Στέλιος Χατζηκράχτης αναφέρθηκαν στον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και ευχήθηκαν από κοινού να υπάρξει ενότητα για το καλό των συνδημοτών. Εμφανώς συγκινημένος -αν και παλιός αυτοδιοικητικός- ο νέος πρόεδρος του σώματος κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος αρχικά καλωσόρισε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο τα νέα μέλη του αλλά και τους παλιότερους που συνεχίζουν.Ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία και ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Και ο κ. Γιαννόπουλος κατέληξε στη σύντομη ομιλία του:
«Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στον δήμαρχο κ. Γιάννη Κόκουρα για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε γι’ αυτή τη σημαντική θέση. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του. Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τους υπαλλήλους του Δήμου, που στηρίζουν ακούραστα το έργο μας.
Αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που απορρέει από τη θέση αυτή, δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά».
Στο ίδιο κλίμα και ο χαιρετισμός της αντιπροέδρου κ. Βάιας Τσαπραλή και του γραμματέα κ. Απόστολου Γκανάτσιου.
ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Η σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής έχει ως εξής:
Πρόεδρος ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κόκουρας, μέλη οι αντιδήμαρχοι Λάσκος Μαδηλάς και Γιώργος Σακούτσιος, ενώ στη συνέχεια μετά από προτάσεις εκλέχτηκαν στο όργανο οι Γιώργος Γκάτσος με αναπληρωματικό τον Ανδρέα Γιαννόπουλο, Σπύρος Γκατζούλης με αναπληρωματικό τον Χρ. Μάμμο, Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι με αναπληρωματικό τον Απόστολο Γκανάτσιο και Κώστας Χρυσοβέργης με αναπληρωματική την κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Η σύνθεσης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι η εξής: πρόεδρος ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κόκουρας και μέλη οι αντιδήμαρχοι κ. Χριστόφορος Κατσαρός και Χρήστος Μάμμος. Επίσης οι κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος με αναπληρωματικό τον κ. Γιώργο. Σακούτσιο, ο κ. Βαγγέλης Ντέλας με αναπληρωματικό τον Γιώργο Γκάτσο, ο κ. Αθανάσιος Αβδουλάς με αναπληρωματικό τον κ. Β. Νταβαρούκα και ο κ. Χρήστος Τσιόπας με αναπληρωματικό τον κ. Γιώργο Κουτσοδήμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass