Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθησαν με πιστόλια και σιδερογροθιά

ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2019 15:24

Ένας 28χρονος Ρώσος υπήκοος και ένας 23χρονος Αθηναίος συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στα διόδια Μοσχοχωρίου, καθώς στο αυτοκίνητό τους, μεταξύ άλλων βρέθηκαν πιστόλια και μία σιδερογροθιά, ενώ αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Λάρισας τούς συνέλαβαν, κατηγορούμενους για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «οι δύο συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό, στο οποίο επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν: ένα γυάλινο δοχείο με ποσότητα κάνναβης βάρους 16 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος κάνναβης- καπνού, ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, ένα πιστόλι κρότου-λάμψης με τον γεμιστήρα του, πέντε φυσίγγια κρότου - λάμψης, μία σιδερογροθιά με ενσωματωμένη λάμα και ένα σπρέι πιπεριού». Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας συνέλαβαν ένα 29χρονο Λαρισαίο, κατηγορούμενο για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 29χρονος μετέβη στην πλατεία της Φιλιππούπολης, όπου «εκμεταλλευόμενος την προσωρινή αβλεψία 36χρονης, αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Ο 29χρονος έγινε αντιληπτός από πολίτη και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η αφαιρεθείσα τσάντα με το περιεχόμενό της, η οποία παρελήφθη απευθείας από την παθούσα, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης λίγες ώρες νωρίτερα μετέβη σε περίπτερο και αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα της ιδιοκτήτριας» σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Gallery άρθρου