Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2019 15:21

Έκθεση τοπικών προϊόντων

Στο πλαίσιο της 14ης "Γιορτής Χαλβά" που θα διαρκέσει από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα, εντάσσεται για 7η συνεχή χρονιά η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων.

Στόχος της έκθεσης είναι να προβάλει παραγωγούς τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, χειροτέχνες, συνεταιρισμούς, αγροτικούς συλλόγους και φορείς του Δήμου σε περίπτερα, τα οποία διατίθενται δωρεάν από τον Δήμο Φαρσάλων. Για τη συμμετοχή στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αίτηση ενδιαφέροντος μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, είτε αυτοπροσώπως στο ισόγειο του δημαρχιακού καταστήματος στις αρμόδιες υπαλλήλους, κ. Βούλα Καλφούτζου και Βούλα Μπαλαμπάνη (γραφείο 03, τηλέφωνα επικοινωνίας 24913-50113, 133), είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση v.balabani@dimosfarsalon.gr

-------------------------------

 

Εκδήλωση σήμερα των Γυναικών Νίκαιας

Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας διοργανώνει εκδήλωση για την έναρξη της χειμερινής σεζόν στην αίθουσα του Συλλόγου σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει φαγητό, μουσική και χορό.

-------------------------------

Εκλογές στον Γεωπονικό Σύλλογο

Ο απολογισμός πεπραγμένων, ο οικονομικός απολογισμός, η έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, η έγκριση απολογισμών και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων θα απασχολήσουν την ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Γεωπονικού Συλλόγου ν. Λάρισας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. στο κτίριο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./ παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας (Καψούρη 4).

-------------------------------

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Συνεδριάζει σήμερα στις 8 το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με 12 θέματα. Μεταξύ αυτών τα σημαντικότερα είναι τα εξής: Η συγκρότηση Δ.Σ. και ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. της Σχολικής Επιτροπής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η συγκρότηση Δ.Σ. και ο ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. του Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού Κοινωνικής - Προστασίας - Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. ΔΦ.), της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.) και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων (Δ.Ε.Υ.Α.Φ.), καθώς και ο ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων, στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

-------------------------------

Η γραμμή Νο 12 του Αστικού ΚΤΕΛ

Η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ανακοίνωσε ότι από αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου η γραμμή Νο12 (πλατεία Λαού – Σχολές ΤΕΙ) θα λειτουργεί από ώρα 07:35 έως και το δρομολόγιο ώρα 13:30 από πλατεία Λαού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται για τις υπόλοιπες ώρες με τα λεωφορεία της γραμμής Νο9.

-------------------------------

Mαθήματα Οινολογίας

Mαθήματα Οινολογίας θα πραγματοποιήσει ο Όμιλος Φίλων της Αμπέλου και του Οίνου ν. Λάρισας «Ο Διόνυσος», για τρία επίπεδα: αρχαρίων (με διάρκεια 2 μηνών), επαγγελματιών (με διάρκεια 4 μηνών), πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ (χημικούς, βιοχημικούς, βιολόγους, γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους κ.τ.λ.) (με διάρκεια 10 μηνών).

Επικοινωνία: 2410-252.079 και 6986-535.273.

-------------------------------

Η νέα διοίκηση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκλήθρου

Στις 11 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκλήθρου. Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας ανέδειξε το καινούργιο επταμελές συμβούλιο και έπειτα από την πρώτη συνέλευση που πραγματοποίησε το νεοεκλεχθέν Δ.Σ. στις 14 Αυγούστου, τα μέλη και οι αρμοδιότητες μεταξύ τους ορίζονται ως εξής:

Πρόεδρος: Γουργιώτης Γεώργιος, αντιπρόεδρος: Δεληγιάννη-Αραμπατζή Αικατερίνη, γραμματέας: Γερογιάννη Αικατερίνη, δημόσιες σχέσεις: Σιέρρα Δήμητρα, ταμίας: Σακαρέλλου Αλεξάνδρα-Τζίκας Νικόλαος, μέλος: Πράπας Κωνσταντίνος.