Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ELECTRONET Β.Κ. KAZANA

Απόσυρση στις σκούπες με κέρδος έως 80 ευρώ!

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2019 17:02

Και αυτήν την εβδομάδα η Electronet B.K. Καζάνα «καθαρίζει» για τους πελάτες της με τις μοναδικές της προσφορές στις σκούπες. Μόνο για λίγες μέρες οι καταναλωτές μπορούν να αποσύρουν την παλιά τους σκούπα και να πάρουν μια καινούρια, Miele, όχι μόνο στην καλύτερη τιμή της αγοράς αλλά και με κέρδος που φτάνει τα 80 ευρώ. Ειδικότερα, μπορούν να κερδίσουν 80 ευρώ για απόσυρση σκούπας Miele και 50 ευρώ για απόσυρση οποιασδήποτε άλλης σκούπας.


Και στις σκούπες, το μεγαλύτερο υπερκατάστημα της Θεσσαλίας, αποτελεί τον Νούμερο 1 προορισμό.
Τα καλύτερα μοντέλα σε σκούπες σάς περιμένουν στο καλύτερο κατάστημα με την καλύτερη τιμή! Επιλέξτε σκούπες τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζουν το ενεργειακά αποδοτικό σκούπισμα με τον άριστο καθαρισμό. Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρικές σκούπες, με και χωρίς σακούλα, κυκλωνικές, σκούπες stick αλλά και ποικιλία αξεσουάρ, σε μεγάλες προσφορές και όλα ετοιμοπαράδοτα και με δόσεις που πληρώνονται στο κατάστημα.
Συζητήστε τις ανάγκες σας με τους ενημερωμένους πωλητές της Electronet Β. Κ. Καζάνα κι εκείνοι θα σας προτείνουν αυτό που πραγματικά χρειάζεστε στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής!
Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ.