«Ας έρθει στη Λάρισα ο Βελόπουλος…»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ «7» ΔΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «Ε» Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2019 22:08

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο Θανάσης Νασίκας για το ζήτημα της «χαμένης» βουλευτικής έδρας της Λάρισας, που ήρθε στην επιφάνεια μετά τη δημοσιοποίηση δήλωση στήριξης προς τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο από 7 υποψηφίους των εκλογών της 7ης Ιουλίου στην εκλογική περιφέρεια Λάρισας.

Ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου, που ένιωσε να θίγεται άμεσα από το περιεχόμενο της επιστολής, επιτίθεται στον Βελόπουλο και τον προκαλεί να κάνει πράξη τα όσα είπε πρόσφατα περί επίσκεψης στον Τύρναβο. Ταυτόχρονα αμφισβητεί το γεγονός πως έλαβαν γνώση του περιεχομένου της επιστολής και οι 7 συνυποψήφιοί του, λέγοντας πως κάποιοι απλά υπέγραψαν για την παρουσία τους σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και όχι σ’ αυτά που αναφέρονται στο κείμενο.

Στην ανακοίνωση, 7 υποψήφιοι της Λάρισας με την Ελληνική Λύση, φέρονται να εκφράζουν μεταξύ άλλων, την ικανοποίησή τους για το γεγονός πως κράτησε ο Βελόπουλος τη βουλευτική έδρα στη Λάρισα και θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, δηλώνοντας μάλιστα «ενθουσιασμένοι».

Με τη σειρά του, χθες, ο Θανάσης Νασίκας επικοινωνώντας με την «Ε» δήλωσε τα εξής: «Το πόσο χαίρονται οι αγρότες και οι πολίτες της Λάρισας που ο Βελόπουλος τους έκλεψε την έδρα, θα το διαπιστώσει όταν επισκεφτεί τον νομό.

Δύο και πλέον μήνες μετά τις εκλογές, είναι απών από την περιοχή, ειδικά από τον Τύρναβο που όπως δήλωσε στην εφημερίδα Ελευθερία, θα ερχόταν σύντομα να επισκεφτεί και να δει τις ζημιές των αγροτών και των κτηνοτρόφων που έγιναν από το χαλάζι και την ανεμοθύελλα.

Το γελοίο κείμενο που υποτίθεται πως υπέγραψαν την 1η Σεπτεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «Kapsis» οι 7, αποδεικνύει τον πανικό του Βελόπουλου για τη μαζική φυγή πολιτευτών και πολιτών από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Τρεις από τους αναφερόμενους 7, μου δήλωσαν πως υπέγραψαν μόνο για την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη και δεν έλαβαν γνώση κανενός κειμένου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να προσθέσω πως όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Βελόπουλου και στον νομό Λαρίσης, άπαντες μου τηλεφώνησαν και μου εκδήλωναν τον φόβο να μην κρατήσει την έδρα της Λάρισας ο Βελόπουλος, γιατί πίστευαν προφανώς πως θα έρθουν πρώτοι» καταλήγει ο Θανάσης Νασίκας.

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass