«Λευκό ταξί» για τις ανάγκες των ΑμεΑ Λάρισας

ΖΗΤΑ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2019 15:40

Να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.) για τη χορήγηση ενός minibus χωρητικότητας 8-12 θέσεων ειδικά διαμορφωμένου ως «Λευκό ταξί» για τις ανάγκες μετακίνησης των αναπήρων του νομού Λάρισας καλεί τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτή Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σε δήλωσή του τονίζει ότι «τα άτομα με αναπηρία, όπως είπα και κατά τη συνάντησή μου με τον ΠΑΝ.Σ.Α.Π., δεν χρειάζονται τη συμπάθειά μας, αλλά ίσες ευκαιρίες και κυρίως δυνατότητα προσβασιμότητας παντού. Στο πλαίσιο αυτό θεωρώ ότι η Πολιτεία οφείλει να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλονται, ώστε οι συνάνθρωποί μας με αναπηρίες να διατηρήσουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσαμε παρά να συνηγορήσουμε στο δίκαιο αίτημα ενός, κατά κοινή ομολογία, δραστήριου Συλλόγου όπως είναι ο ΠΑΝ.Σ.Α.Π., για την απόκτηση ενός μέσου για την άνετη μετακίνηση των δεκάδων συμπολιτών μας που χρήζουν εξυπηρέτησης στον νομό μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass