Δικτύωση των Κοινωνικών Παντοπωλείων

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2019 15:28

Ενημερωτική συνάντηση δικτύωσης πραγματοποιήθηκε μεταξύ των στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης – που έγινε στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων - δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν τα στελέχη των δύο Δομών, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που γίνονται, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των βασικών αναγκών συμπολιτών που πλήττονται σοβαρά από την οικονομική κρίση.

Στη συνάντηση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων παρευρέθηκαν η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Έφη Ζιώγα, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχ. Αναστασίου και στελέχη της Δομής, ενώ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παρασκευή Αναγνώστου, η αναπληρώτρια διευθύντρια Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Μαρία Ζορμπά καθώς και στελέχη της Δομής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε από όλους ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.: 2410-255.876, Μανωλάκη 9-11 ή στον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.: 2410-680.243.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass