Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Η Δικαιοσύνη κρατά την κοινωνική συνοχή»

-ΤΟΝΙΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ * «ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ, ΩΣ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…» ΔΗΛΩΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2019 22:08

«Η Δικαιοσύνη κρατά την κοινωνική συνοχή», υποστήριξε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, απευθυνόμενος σε δικαστές και το σώμα των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, που συγκεντρώθηκε χθες σε αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, για την τελετή του καθιερωμένου αγιασμού, στην έναρξη του νέου δικαστικού έτους.

Ο κ. Ιερώνυμος τέλεσε τον αγιασμό και ακολούθως σε χαιρετισμό του ευχήθηκε «επιτυχία στο λειτούργημα των δικηγόρων», το οποίο όπως τόνισε «είναι ψυχοφθόρο και δεν αμείβεται…» ενώ συμβούλεψε για το έργο τους, να τους «συντροφεύει η συνείδησή τους…».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη, η οποία μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι «η Δικαιοσύνη είναι ένας εκ των πυλώνων της δημοκρατίας, γι’ αυτό θα πρέπει να την κρατήσουμε ψηλά, ως αγαθό της κοινωνίας και για την εύρυθμη λειτουργία των θεσμών».

Παρευρέθηκαν η διευθύνουσα του Εφετείου Λάρισας πρόεδρος Εφετών κ. Χρυσούλα Χαλιαμούρδα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος, η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ κ. Λίτσα Λιακούλη, η προϊσταμένη του Διοικητικού Εφετείου κ. Κωνσταντινιά Μαργαρίτη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Απόστολος Τζαμαλής, η διευθύνουσα του Πρωτοδικείου κ. Δέσποινα Ρασιδάκη, ο διευθύνων του Ειρηνοδικείου κ. Θεοδωράκης, δικαστές της πολιτικής και διοικητικής δικαιοσύνης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων, εκπρόσωποι του Τμήματος μεταγωγών και πλήθος δικηγόρων.

 

 

Λένα Κισσάβου

Gallery άρθρου