Δωρεά βιβλίων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2019 17:04

Μια σημαντική δωρεά βιβλίων δέχθηκε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» από την οικογένεια Κατσαούνη στη μνήμη του Δημήτρη Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα η οικογένεια Κατσαούνη προσέφερε 57 βιβλία, δωρεά που συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση της γνώσης και του πολιτισμού. Σε ανακοίνωσή της η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη αναφέρει ότι «Ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Κατσαούνη για την αγορά – δωρεά πενήντα επτά βιβλίων στη βιβλιοθήκη μας, στη μνήμη του Δημήτρη Κατσαούνη, αντιπροέδρου του εφορευτικού συμβουλίου της βιβλιοθήκης, εκπαιδευτικού και συναδέλφου.
 Ο Δημήτρης Κατσαούνης, με την αγάπη του για το βιβλίο, με την ευρυμάθεια και την καλλιέργεια που τον χαρακτήριζε, αγωνίστηκε με πάθος για την αναβάθμιση του ρόλου και για τον εμπλουτισμό των δράσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, προς όφελος του κοινού της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.
Με την ευγενική τους προσφορά, οι οικείοι του συμβάλλουν σημαντικά στην αναβάθμιση της βιβλιοθήκης μας και στην εκπλήρωση του κύριου στόχου της, την προώθηση της γνώσης, της μόρφωσης και του πολιτισμού» καταλήγει η ανακοίνωση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass