TERRA AE: Παρουσίαση - επίδειξη μηχανημάτων

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2019 15:32

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση – επίδειξη μηχανημάτων προετοιμασίας της καλλιέργειας, αλλά και σύγχρονων μηχανημάτων γεωργίας ακριβείας Kverneland, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 από την εταιρεία TERRA AE στη Φαλάνη Λάρισας.

Στην παρουσίαση – επίδειξη παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έδαφος, τη σωστή χρήση των μηχανημάτων, αλλά και τη μείωση του κόστους παραγωγής με μηχανήματα γεωργίας ακριβείας.

Με την εφαρμογή συγκεκριμένων πρακτικών μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του εδάφους αλλά και η απόδοση της παραγωγής, ανέφερε ο Product Specialist της Kverneland κος Anthony Gaubert. Η σωστή ρύθμιση των μηχανημάτων αποτελεί τον βασικό κανόνα στην προετοιμασία της καλλιέργειας, ώστε να επιτευχθούν οι μέγιστες δυνατές αποδόσεις και να μειωθεί το κόστος παραγωγής, τόνισε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της TERRA, κος Αντώνιος Ρούτσας. Η Γεωργία ακριβείας πλέον είναι μονόδρομος, καθώς με τη χρήση μηχανημάτων μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση λιπάσματος και φαρμάκου, σε συνδυασμό με αύξηση του κέρδους, επισήμανε ο κος Κώστας Κράββας, ορυζοπαραγωγός από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass