Γεύμα από τον Ομιλο ANIMUS στο APPRIME

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΑ»

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2019 17:18

Επίσημο γεύμα παρατέθηκε στο εστιατόριο «APPRIME» από τον Όμιλο ANIMUS προς τιμήν των διοργανωτών της εκδήλωσης «Ανακούφιση – Ενημέρωση των περιθαλπόντων, συζύγων, παιδιών αλλά και εγγονών των ανθρώπων που ζουν με άνοια». Το γεύμα τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης, της Δημοτικής Αρχής, της Εταιρείας Alzheimer, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του Ομίλου Animus.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης & Τυρνάβου Ιερώνυμος, ο Αρχιμανδρίτης π. Ιγνάτιος Μουρτζανός, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης μετά της συζύγου του, ο αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Διαμάντος, η καθηγήτρια Νευρολογίας του ΑΠΘ και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Alzheimer κα Mάγδα Τσολάκη, η Λαρισαία κτηνίατρος και συγγραφέας του βιβλίου «Ο παππούς μου ο κύριος Alzheimer» κα Έπη Μίχη-Ζέγγου, εκπρόσωποι της ομάδας ψυχολόγων της Ελληνικής Εταιρείας Alzheimer, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Animus κ. Ιωάννης Νταβέλης, η εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ειρήνη Τζιαστούδη, ο ιατρός Νευρολόγος και επιστημονικά υπεύθυνος του Νευρολογικού Ιατρείου του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, κ. Γεώργιος Νούλας και η υπεύθυνη Marketing κι Επικοινωνίας του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS κα. Νάνσυ Χρηστίδη.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που περιθάλπτουν ασθενείς, οι οποίοι πάσχουν από τη νόσο Alzheimer και άλλες συγγενείς διαταραχές. Παράλληλα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι φορείς θα μπορούσαν να εμπλακούν και να συνδράμουν με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να στηρίξουν τόσο τους περιθάλποντες των ατόμων που νοσούν, όσο και τους ίδιους τους ασθενείς. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τη σημαντικότητα της ευρείας ενημέρωσης του κοινού γύρω από το θέμα, η οποία για να επιτευχθεί σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, χρήζει συνεργασίας μεταξύ της Πολιτείας, των Ιατρών και των σχετικών φορέων που δραστηριοποιούνται για την αντιμετώπιση της νόσου Alzheimer.

Σε συνέχεια του γεύματος, πραγματοποιήθηκε η ειδική εκδήλωση στις 18.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, η οποία διοργανώθηκε από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Cult Storymakers», με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, την ευγενική χορηγία του Ομίλoυ Animus, σε συνεργασία με τους εκδοτικούς οίκους «i write» και «Πάραλος». Η συγκεκριμένη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λάρισας και της «Λάρισας, Η Πόλη που Μαθαίνει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass