Συνάντηση φίλων του αλόγου στον Τύρναβο

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2019 22:10

Η τρίτη Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση πραγματοποιείται στον Τύρναβο στον χώρο του κτήματος Γιάννη Γκαρλέμου, από αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο στις 6.30 το απόγευμα θα γίνει πορεία προς τη Βρύση Τυρνάβου με τους αναβάτες και τ' άλογά τους. Το βράδυ της ίδιας μέρας διασκέδαση με τον DJ Κωνσταντίνο Κύκλο από το Λιτόχωρο.

Μεθαύριο Σάββατο στις 10 το πρωί θα γίνει πορεία με τα άλογα στο Μάτι Τυρνάβου. Στη συνέχεια, στις 6 το απόγευμα θα γίνουν επιδείξεις με άλογα στο Κτήμα Γκαρλέμου και το βράδυ ζωντανή μουσική με τη Δέσποινα Κωνσταντινίδη και τους «Οδοιπόρους».

Τέλος, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 11.30 το πρωί θα γίνει παρέλαση αλόγων στο κέντρο της πόλης του Τυρνάβου. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Πρόκειται για την τρίτη Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση, στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν αναβάτες απ’ όλη την Ελλάδα.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Στο μεταξύ, εξαιτίας της διεξαγωγής εκδήλωσης και διέλευσης έφιππων δρομέων, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ανακοίνωσε την απαγόρευση της διέλευσης κάθε είδους οχήματος επί της Οδών Καραολή Δημητρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου του Δήμου Τυρνάβου, από τη συμβολή της οδού Καραολή Δημητρίου με την οδό Μακεδονίας και έως την Κεντρική πλατεία Τυρνάβου και της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, από τη συμβολή της με την Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, έως τη συμβολή της με την οδό Περικλή Δολμέ, την Κυριακή 29-09-2019 και κατά τις ώρες 11:30 έως 13:00.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass