Αγιασμός για το ΣΕΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2019 15:00

Η νέα χρονιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τ.Τ. Λάρισας, ξεκίνησε με παιχνίδι πόλης και σταθμό στο Β΄ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας. Έχοντας στόχο την επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά, οι ομάδες όλων των κλάδων, μαζί με τα στελέχη τους ,την έφορο και την πρόεδρο, βρέθηκαν στον χώρο του θεάτρου και ξεναγήθηκαν από τις αρχαιολόγους κ. Μίνα Τσιάκα και κ. Σοφία Καραπάνου.

 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του διαχρονικού μουσείου με τίτλο «Τέχνες και Ψυχαγωγία. Αναζητώντας τον ελεύθερο χρόνο», τα παιδιά δοκίμασαν τις υποκριτικές τους ικανότητες, παίζοντας μεταμφιεσμένοι, απόσπασμα από τους Βάτραχους του Αριστοφάνη.

Ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου που είναι αφιερωμένες στο θέατρο και ο κλάδος Μ . Οδηγών αποδέχτηκε την πρόσκληση να παρακολουθήσει την τραγωδία «Μήδεια» του Ευριπίδη, στον χώρο του Διαχρονικού Μουσείου. Η οδηγική χρονιά , επίσημα ξεκινάει με τον αγιασμό, σήμερα Σάββατο στις 5.30 μ.μ., στην Εστία Βελή 8. Οι εγγραφές για παιδιά – νέους (5-17 ετών), συνεχίζονται. Αφετηρία για νέους στόχους και δράσεις είναι η προτροπή για εθελοντισμό, ευγενή άμιλλα και ομαδικότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass