Διεθνές Συνέδριο για την Εκπαιδευτική Καινοτομία

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΠΕΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2019 15:42

To 5ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας της ΕΕΠΕΚ θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από 11-13 Οκτωβρίου 2019. Το συνέδριο θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ψηφιακών Συστημάτων, Λάρισα (Περιφερειακή οδός, πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας).

Στη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια, οι θέσεις των οποίων είναι περιορισμένες. Οι εγγραφές στα εργαστήρια του συνεδρίου γίνονται ηλεκτρονικά, ενώ αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις θα υπάρχει δυνατότητα δήλωσής τους κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Είκοσι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ομιλητές από Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και πάνω από 600 εργασίες θα παρουσιαστούν στη διάρκειά του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (παρ. 2 του άρθρου 59 του Ν. 3528/2007) οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο Δημόσιο δικαιούνται ειδική άδεια για επιμορφωτικούς/επιστημονικούς λόγους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το συνέδριο κατά την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου (έναρξη εργασιών 12). Πληροφορίες: Δ. Λιόβας - 6932-078.466. Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://synedrio.eepek.gr.

Το συνέδριο διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε., Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, ΤΕΦΑΑ, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων και Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε.), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας) και τον Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας - Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, του Δικτύου Εκπαιδευτικών ‘Teachers for Europe’ (Τ4Ε), της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 18091/Δ2/06-02-2019).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass