Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αμπελώνα

ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΡΙΣΗΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2019 15:20

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης των τεχνικών έργων βρίσκεται η αποχέτευση του Αμπελώνα, ένα έργο μήκους αγωγών 35.000 μέτρων και με κόστος που ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα έχει ολοκληρωθεί ο βιολογικός καθαρισμός στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου προς Φαλάνη. Το έργο προχωρά πολύ γρήγορα και στις τομές στους δρόμους για την τοποθέτηση των αγωγών η αποκατάσταση γίνεται αμέσως. Ωστόσο υπάρχει μία αναστάτωση στους πολίτες από τις τομές αυτές και τα σκαψίματα στους δρόμους, οι οποίες είναι αναπόφευκτες.

Λόγω της έναρξης κατασκευής των εργασιών τοποθέτησης των αγωγών ακαθάρτων, στο τμήμα της οδού Λαρίσης στον Αμπελώνα σε μήκος 480 μέτρων, από την οδό Αγ. Κων/νου έως τη διασταύρωση με την οδό Σαλαμίνος, είσοδος-έξοδος Αμπελώνα από-προς Γιάννουλη-Λάρισα, γίνεται πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από προχθές Πέμπτη μέχρι και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και από ώρα 7.30 έως 16.00.

Κατά τις παραπάνω ώρες και ημέρες διακοπής της κυκλοφορίας στο υπόψη τμήμα της οδού Λαρίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τον συνημμένο χάρτη και τις υποδείξεις υπαλλήλων της αναδόχου εταιρείας του έργου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass