Ξεκίνησε η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής

ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 15:28

Ξεκίνησε η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων, στον χώρο του Αλκαζάρ, με το πρόγραμμα «Εκμάθηση Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά».


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων µε ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτηµα της Κυκλοφοριακής Αγωγής δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο Κυκλοφοριακής Αγωγής, προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε ηλικίας, με σκοπό τη διαµόρφωση συνείδησης επάνω στο ζήτηµα της οδικής ασφάλειας και την έµπνευση ορθής νοοτροπίας και συµπεριφοράς, για τους 26 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και τους μαθητές της Δ΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λαρισαίων.
Για την επίτευξη του προγράμματος γίνεται χρήση ποδηλάτων και μηχανοκίνητων οχημάτων, σε συνεργασία με πιστοποιημένους εκπαιδευτές και συγκεκριμένα με τον Σύλλογο Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Λάρισας, την Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Περιφέρειας Θεσσαλίας και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, εκπαιδεύτρια και προπονήτρια ποδηλασίας, Εύη Ευαγγέλου με τη βοήθεια του πιστοποιημένου δημοτικού υπαλλήλου για θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής, Κωνσταντίνου Κωστακόπουλου.
Στο πρώτο μάθημα παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων, Σωτήριος Βούλγαρης και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410-680.246.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass