Νέες συνθέσεις σε φορείς του Δήμου Αγιάς

ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2019 22:08
Πρόεδρος στην Επιτροπή Διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου ο κ. Χρήστος Σκαρκάλης Πρόεδρος στην Επιτροπή Διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου ο κ. Χρήστος Σκαρκάλης

Με νέες συνθέσεις θα πορευτούν στο εξής στον Δήμο Αγιάς η Ανώνυμη Δημοτική Εταιρεία «Αξιοποίηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Αγιάς», το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας και η Επιτροπή Παραλαβής Προϊόντων, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» και η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Δημοτικής Εταιρείας «Αξιοποίηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Αγιάς» έχει ως εξής: Αντώνης Γκουντάρας (πρόεδρος), Βλούχος Χρήστος (αντιπρόεδρος), Γιάνναρος Γεώργιος, Ολύμπιος Αθανάσιος, Χιώτης Γεώργιος, Αποστολίδου Μαρία, Αλή Χαν Μαρία, Ζιώγας Ρίζος και Αγγελακόπουλος Ρίζος. Ως εκπρόσωποι του Δήμου στις γενικές συνελεύσεις της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., με τον διακριτικό τίτλο «Α.Ε.ΝΟ.Λ.Α.Ε.», εκλέχτηκαν ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας, με αναπληρωτή τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαο Ντάγκα.

Ως μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σκαρκάλης Χρήστος, με αναπληρωτή τον Ευσταθίου Ηλία και Μακροβασίλης Βασίλειος, με αναπληρώτρια τη Μπαλταγιάννη – Σοφολόγη Σοφία.

Μέλη της τριμελούς Επιτροπής Παραλαβής Προϊόντων, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ορίστηκαν ο Γκασδράνης Θεόδωρος, προϊστάμενος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, με αναπληρώτρια τη δημοτική υπάλληλο Ελένη Κούκα, η Γογουροπούλου Στυλιανή εργαζόμενη στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αγιάς, με αναπληρώτρια τη δημοτική υπάλληλο Ευδοξία Τσακνάκη, η Κακαλιάγκα Ευθυμία εργαζόμενη στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου, με αναπληρώτρια την Ελένη Σταμάτη, επίσης εργαζόμενη στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου. Υπεύθυνη διανομής ορίστηκε η Γογουροπούλου Στυλιανή.

Τέλος, όσον αφορά στην Επιτροπή Διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, ορίστηκαν ως μέλη της οι: Σκαρκάλης Χρήστος (πρόεδρος), Μπαρμπέρης Πέτρος, Σμυρλής Βασίλειος, Αλεξανδρίδου Βασιλική και Γαλλής Γεώργιος.

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass