Πώς θα γίνεται η ελεύθερη διέλευση από τα διόδια των Τεμπών

ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ *ΤΟ ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» * ΜΑΞΙΜΟΣ: ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2019 22:02

Θετικό είναι το Υπουργείο Υποδομών στην καταβολή αποζημίωσης στην εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», προκειμένου να διέρχονται ελεύθερα από τους σταθμούς διοδίων οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Τεμπών, όσο διαρκούν οι εργασίες συντήρησης της γέφυρας. Αυτό διεφάνη και στη χθεσινή σύσκεψη του γ.γ. Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη με τον γενικό εκτελεστικό διευθυντή της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» κ. Δημήτρη Γκατσώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες συμφωνήθηκε το πλαίσιο, με βάση το οποίο θα προχωρήσει η σχετική διαδικασία και προβλέπει τη χορήγηση ειδικών καρτών από την Εταιρεία στον Δήμο Τεμπών, ο οποίος και θα τις παραχωρήσει στους μονίμους κατοίκους, για να διέρχονται ελεύθερα από τα διόδια. Ωστόσο το Ελληνικό Δημόσιο θα ζητήσει από τον δήμο τη σχετική λίστα με τους δικαιούχους, για να διασταυρώσει αν πράγματι εξυπηρετήθηκαν οι πραγματικά δικαιούχοι.

* Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, οποίος μόλις προχθές είχε συναντηθεί με τον γ.γ. του Υπ. Υποδομών θέτοντας το θέμα της δωρεάν διέλευσης, δήλωσε στην «Ε» ότι το αίτημα των κατοίκων και του Δήμου Τεμπών, ήταν δίκαιο και ως εκ τούτου λύνεται με τον προσφορότερο τρόπο. Όπως δε τον ενημέρωσε ο υπ. Υποδομών κ. Κ. Καραμανλής, οι διελεύσεις των μόνιμων κατοίκων θα είναι δωρεάν καθόλη τη διάρκεια των έργων στη γέφυρα των Τεμπών και του, εξ΄αυτού του λόγου, αποκλεισμού της παλιάς εθνικής οδού.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass