«Η υποκρισία της ΝΔ σε όλο της το μεγαλείο»

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ. ΒΑΓΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2019 15:38

Η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά-Κηλαηδόνη μετά από τη συνάντηση και ενημέρωση των βουλευτών και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Λάρισα για το προσφυγικό, σε σχόλιό της επισημαίνει τα εξής:

«Χαιρόμαστε πολύ για την τεράστια μεταστροφή της κυβέρνησης της ΝΔ για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, που έρχεται τώρα να ταυτιστεί με τις θέσεις που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πάνω σε αυτό το θέμα. Ότι δηλαδή οικογένειες και παιδιά είναι αυτοί που ζητούν την προστασία και τη φιλοξενία μας και ότι βεβαίως αυτοί πρέπει να απορροφηθούν από τις τοπικές κοινωνίες, σε διαμερίσματα και άλλους διαθέσιμους χώρους.

Υπάρχει άλλωστε το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ», το οποίο είναι χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και χρησιμοποιήθηκε και από τη δική μας κυβέρνηση, με το οποίο δίνονται χρήματα στην ελληνική πολιτεία, για ενοικιάσεις κατοικιών για πρόσφυγες και μετανάστες.

Το πρόβλημα τώρα για την παρούσα κυβέρνηση, που τόσα χρόνια «ξεσήκωνε» τις τοπικές κοινωνίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και εναντίον κάθε σκέψης τέτοιου είδους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, είναι το πώς θα εξηγήσει και θα πείσει τους πολίτες να τους δεχτούνε.

Βέβαια χαιρόμαστε, που τώρα οι πρόσφυγες και οι μετανάστες χαρακτηρίζονται από τη ΝΔ, τον αρμόδιο υπουργό αλλά και από τον Τύπο ως «οικογένειες και παιδιά», ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ «ήταν αρρώστιες, πορνεία, μαστροπεία και κάθε είδους εγκληματικότητα». Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο» καταλήγει η βουλευτής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass