Στη Λάρισα το 20ό Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2019 16:11

Tο 20ό Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου διοργανώνει στη Λάρισα από αύριο Πέμπτη 24 έως την Κυριακή 27 Οκτωβρίου η Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, της οποίας πρόεδρος είναι ο καθηγητής ΩΡΛ Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Μπιζάκης.


Το Συνέδριο αποτελεί κορυφαία εκδήλωση και η πολυεπίπεδη επιστημονική θεματολογία για τις εξελίξεις και τις νέες τεχνικές στα γνωστικά αντικείμενα της ΩΡΛ προσβλέπει στον βέλτιστο συνδυασμό στοχευμένου θεραπευτικού αποτελέσματος και ποιοτικής χειρουργικής παρέμβασης.
Φέτος σε μία προσπάθεια διεύρυνσης και ανανέωσης θα συμπεριληφθούν αφενός θέματα που συχνά αντιμετωπίζουν οι νεότεροι γιατροί κάθε μέρα στην πράξη και αφετέρου τα νεότερα δεδομένα της έρευνας και τεχνολογίας.
Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 19.00 στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης, του Τμήματος Ιατρικής, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Μεζούρλο.
 Στην τελετή θα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ταινία της Κλεώνης Φλέσσα «Η Πελασγία Λάρισα δια μέσου των αιώνων» της οποίας η εισαγωγή θα γίνει από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας δρ. κ. Σταυρούλα Σδρόλια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass