Οδικά έργα στη Βερδικούσια

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2,2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2019 15:48
Ο δρόμος Βερδικούσιας - Λογγά Ο δρόμος Βερδικούσιας - Λογγά

Σημαντικά οδικά έργα για τον ορεινό όγκο του Δήμου Ελασσόνας βρίσκονται σε εξέλιξη και στο στάδιο της ολοκλήρωσης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πιο συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες που αφορούν στην ολοκλήρωση του δρόμου Βερδικούσια – Λογγά, που είναι στην αρμοδιότητα της Π.Ε. Τρικάλων. Με το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 1.730.000 ευρώ ολοκληρώνεται η σύνδεση της Π.Ε. Λάρισας με την Π.Ε. Τρικάλων. Στο έργο περιλαμβάνονται εργασίες αντικατάστασης των υπαρχόντων και κατασκευής νέων τοιχείων ανάσχεσης, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται εργασίες διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης του υφιστάμενου δρόμου συνολικού μήκους 600 μέτρων. Από την άλλη, στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο της αποκατάστασης του δρόμου Βερδικούσια – Παλιάμπελα – Αμπέλια έως τη διασταύρωση στη θέση «Βαρκός», καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και απομένουν οι εργασίες διαγράμμισης του δρόμου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 426.800 ευρώ. Την εξέλιξη των εργασιών των δύο έργων επέβλεψαν ο εντεταλμένος σύμβουλος Υποδομών Στέλιος Δημότσιος και το στέλεχος της υπηρεσίας Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Αντωνίου.

«Δύο σημαντικά οδικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον ορεινό όγκο του Δήμου Ελασσόνας. Πρόκειται για έργα ουσίας που ενισχύουν την ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη διακίνηση των προϊόντων. Στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στους κατοίκους της υπαίθρου δίνοντας λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass