Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2019 15:58

Όργωνε και βρήκε άγαλμα

Ενα μεγάλο άγαλμα γυναίκας βρήκε συνταξιούχος αγρότης ενώ όργωνε το χωράφι του. Ο 78χρονος αγρότης όργωνε το χωράφι του στις 12 χθες το μεσημέρι στη Δολίχη Ελασσόνας όταν το άροτρο έφερε στην επιφάνεια ένα κορμό αρχαίου αγάλματος γυναικός χωρίς κεφάλι. Το άγαλμα, μήκους 1,2 μ. παρέλαβαν αρχαιολόγοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας.

---------------------

 

Το ΚΚΕ στηρίζει τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα

Η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει «τη στήριξη στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Το ΚΚΕ δίνει καθημερινά τη μάχη, μέσα κι έξω από τη Βουλή, ώστε να μην περάσει το «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο, που δίνει «γην και ύδωρ», νέα προκλητικά προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους και ταυτόχρονα συνθλίβει τις ζωές και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων. Καλούμε τα συνδικάτα και όλους τους εργαζόμενους να δείξουν τη δύναμή τους, να βγουν στο προσκήνιο του αγώνα, να ακυρώσουν κάθε αντιλαϊκό σχεδιασμό, διεκδικώντας ζωή και δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα».

---------------------

Στάση εργασίας

από τις 11 π.μ.

σήμερα στη ΔΕΥΑΛ

Με στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως το τέλος της εργασίας, που κήρυξε πανελλαδικά η Ομοσπονδία τους (ΠΟΕ-ΔΕΥΑ), οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Λάρισας συμπαρίστανται σήμερα στον απεργιακό αγώνα των συναδέλφων τους στους Δήμους, τασσόμενοι και οι ίδιοι ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις που φέρνει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης.

---------------------

Απεργούν οι ωρομίσθιοι του πρώην ΤΕΙ Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Σε 48ωρη απεργία σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη κατέρχονται οι εργαζόμενοι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΙ Λάρισας), με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους από την περίοδο λειτουργίας του ιδρύματος ως ΤΕΙ, όπως ανακοινώθηκε χθες από τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

---------------------

Πρόσκληση

του Συλλόγου

Ιεροψαλτών

Κάλεσμα στους ιεροψάλτες και σε όσους στελεχώνουν τα αναλόγια των ιερών ναών Λαρίσης και Περιχώρων να δηλώσουν στον εκπρόσωπο του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Κοσμάς ο Μελωδός» τα στοιχεία τους (κινητό, μέιλ κ.λπ.) και τον ναό όπου λειτουργούν, απευθύνει ο Σύλλογος. Η καταγραφή αυτή γίνεται με στόχο την επικαιροποίηση των μελών και την ανασύσταση του Συλλόγου, αφού πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση και η διενέργεια εκλογών.

Πληροφορίες στον κ. Φώτη Κερμελίδη 6937-080.334, mail fotiskermel@gmail.com/.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass