Κύπριοι αγρότες στη Ραψάνη

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2019 19:28

Τη Ραψάνη επισκέφθηκαν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου Κύπριοι αγρότες. Μέλη της Νέας αγροτικής κίνησης Κύπρου συνοδεύονταν από την υπεύθυνη του γραφείου αγροτικού χώρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δήμητρα Γάκη.

Οι Κύπριοι αξιοποίησαν το μέτρο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 14-20) που αφορά στη διά βίου εκπαίδευση των αγροτών μέσω ανταλλαγών και πραγματοποίησαν την εκπαιδευτική τους εκδρομή. Ξεναγήθηκαν στη Βιβλιοθήκη Ραψάνης και στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης από την κ. Πανταζή, για το κρασί και τα αμπέλια της Ραψάνης μίλησε ο παραγωγός και μέλος του Τ.Σ. Ραψάνης Κλαδίσιος Νίκος. Οι αγρότες επισκέφτηκαν επίσης παραγωγούς ακτινιδίων της περιοχής του Κάτω Ολύμπου, ενημερώθηκαν για τη δυναμική αυτή καλλιέργεια της περιοχής και την ομάδα παραγωγών από τον Σωτηρίου Λάμπρο, τοπικό σύμβουλο Πυργετού και αντιπρόεδρο ΔΟΠΑΠΕΠΤ και το Γκρίγκα Νίκο, αντιπρόεδρο Ο. Π. Ακτινιδίου αγροτικού συνεταιρισμού Πυργετού. Επίσης επισκέφτηκαν και τα Αμπελάκια για να ενημερωθούν για το κάστανο από τα μέλη του νέου αγροτικού συνεταιρισμού Αμπελακίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass