Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 03 Νοε 2019 15:54

Πρωτοβουλία πολιτών για αλλαγή ονόματος του Δήμου Ελασσόνας

ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑΣ

Πρωτοβουλία πολιτών από την επαρχία Ελασσόνας έχει αναληφθεί τα τελευταία 24ωρα, με απώτερο στόχο την αλλαγή του ονόματος του Δήμου Ελασσόνας, μέσα από μια διαδικασία διαβούλευσης και ημερίδας, συζήτησης και κατάθεσης ιστορικών στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση γίνεται από άτομα και φορείς της περιοχής, οι οποίοι προτάσσουν το όνομα της αρχαίας Περραιβίας, χώρας που ταυτίζεται με τη σημερινή Ελασσόνα.

Η ομάδα διαβούλευσης αρχικά θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να συζητήσει τα θέματα με στόχο την έκδοση ενός ψηφίσματος και η επίσημη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ανοιχτό προσκλητήριο στους πολίτες της επαρχίας Ελασσόνας, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Φαντασία" στην Ελασσόνα.

 

* * *

Εκλογές στο ΤΕΕ σήμερα

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου και οι Λαρισαίοι μηχανικοί, προκειμένου να ψηφίσουν για την ανάδειξη των τοπικών και κεντρικών οργάνων διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου για την επόμενη τριετία. Δικαίωμα ψήφου στη Λάρισα έχουν περίπου 2.200 μέλη του ΤΕΕ, στα γραφεία του οποίου οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ.

* * *

Συνέλευση Καταστηματαρχών Παραλιών Ν. Λάρισας

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλιών Ν. Λάρισας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λάρισας.

* * *

Εκλογές Σωματείου Μαγείρων Λάρισας

Γενική συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Μαγείρων Ν. Λάρισας, μεθαύριο Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

* * *

Σύσκεψη Σωματείων στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας

Σύσκεψη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων Σωματείων και εργαζομένων, οργανώνει την Πέμπτη 7 Νοέμβρη,

η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Κ (οδός Εργ. Πρωτομαγιάς 6).

Θέμα της σύσκεψης είναι : Εκτίμηση των τελευταίων κινητοποιήσεων ενάντια στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο – Εξελίξεις στο ασφαλιστικό – Προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα.

* * *

Εκλογές στον Σύλλογο «Αγάπη» Κιλελέρ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

και Εξελεγκτικής Επιτροπής στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγάπη» του Δήμου Κιλελέρ, θα πραγματοποιηθούν

την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ.Θα προηγηθεί

η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

* * *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας θα συνεδριάσει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα. Στη συνεδρίαση -μεταξύ άλλων- θα συζητηθούν οι προσλήψεις διμηνιτών για το «Πάρκο των Ευχών» ενώ θα εκδοθούν ψηφίσματα για τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας αλλά και για την ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών.

* * *

Αιμοδοσία σήμεραστην Τσαριτσάνη

Αιμοδοσία οργανώνει σήμερα Κυριακή, η Τράπεζα Αίματος Τσαριτσάνης, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνης.

Όπως ανακοίνωσαν οι οργανωτές της αιμοδοσίας: «Οι εθελοντές να έχουν μαζί τους την κάρτα του αιμοδότη και έναν υποψήφιο να δώσει αίμα. Δίνουμε αίμα σήμερα για να έχουμε αύριο, ίσως το χρειαστούμε κι εμείς. Δώσε κι εσύ ζωή στον συνάνθρωπο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass