ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Καταγγέλλουν παρατυπίες στις εκλογές του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2015 7:54

Σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την εγκυρότητα των εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή 9 Αυγούστου στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μεσαγγάλων προχωρούν στην «Ε» τρεις υποψήφιοι και ένα μέλος του Συλλόγου, κατηγορώντας τον επανεκλεγέντα πρόεδρο κ. Γελαδάρη για «παρατυπίες επί της διαδικασίας».

Πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Αχιλλέας Ακριβόπουλος, Κατερίνα Βογδοπούλου, Γιώργος Νάτσης, Αναστασία Τσικρίκη καταγγέλλουν τον κ. Γελαδάρη (ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθούν και νομικά εναντίον του) για τα εξής: «Την Κυριακή 2 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης δεν προσκάλεσε ως όφειλε τους ενδιαφερόμενους που ήταν παρόντες για τη στελέχωση της Εφορευτικής Επιτροπής. Αντίθετα φρόντισε ο ίδιος, την επόμενη μέρα για τη στελέχωσή της, προφανώς με στελέχη που γνώριζε προσωπικά. Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ο κ. Γελαδάρης ήταν μέσα στα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου και κοντά στην κάλπη, ελέγχοντας πλήρως τους ψηφοφόρους. Μέλος του συλλόγου, κάτοικος της περιοχής , οικονομικώς τακτοποιημένος δεν ήταν γραμμένος στο Μητρώο και αρχικά του αρνήθηκαν να ψηφίσει. Μόλις όμως εκείνος τους παρουσίασε το αποδεικτικό πληρωμής, οι αντιρρήσεις τους έπαψαν. Τι συμβαίνει άραγε με το βιβλίο Μητρώου μελών του συλλόγου; Ακόμη παρατηρήθηκε το γεγονός να ψηφίσουν μέλη, χωρίς να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Τα παραπάνω καταγγέλθηκαν - επιβεβαιώθηκαν από τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής στον Γ. Νάτση. Να σημειωθεί ότι δεν κλήθηκε να παραστεί στις αρχαιρεσίες δικαστικός αντιπρόσωπος, όπως προβλέπεται με πρόσχημα την αδυναμία -εκ μέρους του Δ.Σ.- πληρωμής του. Με αφορμή τα παραπάνω, γίνονται κατανοητοί οι λόγοι της μη πρόσκλησής του».

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Στο μεταξύ σε σώμα συγκροτήθηκε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων, το οποίο αποτελείται από τους: Γ. Γελαδάρη (πρόεδρο), Β. Τσιάρα (αντιπρόεδρο), Βασ. Λάκη (Γραμματέα), Φ. Μητσιάκο (ταμία), Ιωάννης Κοτρώτσιος, Γιώργος Δάσκαλος, Φ. Καλύβας, Ιω. Σούλιος, Κατ. Βογδοπούλου (μέλη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass