ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΛΑΤΙΑΣ ΑΜΜΟΥ

Απολογισμός δράσης για τον Σύλλογο Παραλίων Καρίτσας

Δημοσίευση: 13 Αυγ 1975 9:47 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Αυγ 2015 1:02

Γενική συνέλευση πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Παραλίων Καρίτσας. Στη συνέλευση έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και ενημερώθηκαν τα μέλη για τις εξελίξεις του νέου οικισμού της Πλατιάς Άμμου.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα της παράνομης κατασκήνωσης σε όλες της παραλίες της Καρίτσας καθώς «διαπιστώθηκε η αδυναμία του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης να απομακρύνει τις σκηνές, αν και έχει στα χέρια του εισαγγελική εντολή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου. Παράλληλα, θίχθηκε το θέμα του εκκλησιασμού των κατοίκων του νέου οικισμού της Πλατιάς Άμμου.

Ο σύλλογος καλεί τους κατοίκους της Καρίτσας και όσους έχουν οικόπεδα εντός του νέου οικισμού να επικοινωνήσουν άμεσα με τα μέλη της διοίκησης στα τηλέφωνα 6937435603, 6947115019, 6392610656, 6942463564, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις στο νέο οικισμό.

Τέλος, στο νέο Δ.Σ. που αναδείχθηκε μετά την εκλογική διαδικασία εκλέχθηκαν οι Χρήστος Τσιαμπαλής, Νίκος Μπασδραβάλλας, Ορέστης Πάσχος, Θανάσης Μητσιούλης, Νίκος Τσιαπούρης, Γιάννης Αρβανιτάκης, Θανάσης Δήμκος. Αναπληρωματικά μέλη: Αναστάσιος Μαβίδης, Κώστας Γκανέτσας. Εξελεγκτική Επιτροπή: Βασίλης Μπαρμπούτης, Ανώνης Σπανδώνης, Δημήτριος Βούντας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass