Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αξιοποίηση των ωφελουμένων σε προγράμματα αντιπυρικής προστασίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2019 15:26

Τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Λαρισαίοι ωφελούμενοι των Προγραμμάτων «κοινωφελούς χαρακτήρα για την αντιπυρική προστασία των δασών» συζήτησε μαζί τους στο γραφείο της η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ν. Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Οι εν λόγω εργαζόμενοι εξέθεσαν αναλυτικά τους προβληματισμούς τους στη Λαρισαία πολιτικό, με κυρίαρχο ζήτημα τη λήξη των συμβάσεών τους το προσεχές διάστημα (από 15.11.2019), αλλά και την αποσπασματικότητα των μέτρων δασοπροστασίας από την πλευρά της Πολιτείας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι ωφελούμενοι των ανωτέρω Προγραμμάτων αγγίζουν τους 5.000 σε όλη τη χώρα, στελεχώνοντας τις αποψιλωμένες από προσωπικό δασικές υπηρεσίες, με κύριο μέλημά τους την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Ευαγγελία Λιακούλη κρίνοντας πως τα αιτήματά τους είναι εύλογα και πως η αντιπυρική θωράκιση της χώρας πάντα διαθέτει περιθώριο βελτίωσης, δεδομένου ότι καταστροφικές πυρκαγιές ενδημικά χτυπούν «την πόρτα» μας κατά τη θερινή περίοδο, υποσχέθηκε να καταθέσει άμεσα σχετική ερώτηση προς τους συναρμόδιους Υπουργούς.