*ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΑΕΛ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ *ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή ενόψει Λαμίας

Δημοσίευση: 08 Νοε 2019 20:00

Με χαμηλούς τόνους η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της δεύτερης κατά σειρά εντός έδρας αναμέτρησης αυτή τη φορά με τη Λαμία την προσεχή Δευτέρα (19:30).

Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να διατηρήσει το ήρεμο και οικογενειακό κλίμα στις τάξεις των «βυσσινί» με στόχο η ομάδα να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της και να μπει σε τροχιά Ευρώπης. Άλλωστε όπως, ο ίδιος τονίζει, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανένας αντίπαλος δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Συγκεκριμένα, σε συζητήσεις που είχε με παίκτες της ομάδας ο Μιχάλης Γρηγορίου επισήμανε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ότι η Λαμία είναι δύσκολος αντίπαλος και για αυτό δεν θα πρέπει να εφησυχάσουν και ζήτησε να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν στην ταχυδύναμη και το τελείωμα των φάσεων, ενώ στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός των «βυσσινί» αναμένεται να «δείξει» το αγωνιστικό σχήμα και τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον ΟΦΗ.ΤΡΙΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ
ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το καλύτερο τέρμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 1. Το γκολ του Βαγγέλη Μόρα στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ έλαβε το 8.73% των ψήφων και κατετάγη στην 3η θέση, ενώ την πρώτη θέση με 55,19% κατέλαβε ο Ρόουζ του Άρη. Η διοργανώτρια Super League δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 9ης αγωνιστικής, τα οποία είναι τα εξής:
1. Λ. Ρόουζ (Άρης) 55,19%
2. Λ. Σεμέντο (ΟΦΗ) 23,80%
3. Β. Μόρας  (ΑΕΛ) 8,73%
4. Φ. Μακέντα (Παναθηναϊκός) 7,46%
5. Α. Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ) 4,82%Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass