Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 08 Νοε 2019 15:53

Εκλογές στον Μορφωτικό Σκήτης

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Περιβαλλοντικό Μορφωτικό Σύλλογο Σκήτης Αγιοκάμπου θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του χωριού. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι τη μία το μεσημέρι, ενώ οι υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι αύριο Σάββατο το πρωί.

-----------------

 

Συνέλευση Ενωσης Γυναικών

Γενική συνέλευση με θέμα «Προγραμματισμός δράσης για την καμπάνια της ΟΓΕ για τις ευέλικτες εργασιακές σχέσεις» θα πραγματοποιήσει η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, ΟΓΕ, αύριο Σάββατο, στις 5.30 το απόγευμα, στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στην αίθουσα «Τάκη Τσιόγκα».

-----------------

Εκλογές στον Σύλλογο «Αγάπη» Κιλελέρ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγάπη» του Δήμου Κιλελέρ, θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Θα προηγηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου.

-----------------

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά

Από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Λάρισας ανακοινώνεται ότι αύριο Σάββατο στο 2ο Γενικό Λύκειο Λάρισας (Αιόλου 4) και ώρα 9 π.μ. θα διεξαχθεί ο 80ός Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ», που διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης Γυμνασίου, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ. Οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο μέχρι τις 8:45 π.μ. και να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

-----------------