«Απέναντι στην υποκρισία του κ. Διαμάντου»

Η «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2019 16:43

Με αφορμή την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, η παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, σημειώνει πως «η διαπίστωση ότι οι αρχές, οι αξίες, τα ιδανικά και κυρίως η απήχηση που έχουμε ως παράταξη ενοχλούν, επιβεβαιώθηκε πλήρως στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Μία ήταν η μεγάλη αγωνία κυρίως της Δημοτικής Αρχής, αλλά και ορισμένων άλλων Δημοτικών Συμβούλων: Πώς θα πείσουν τους Λαρισαίους ότι η παράταξή μας είναι "ακραία", έτσι ώστε να ανακόψουν τη διεισδυτικότητα που έχουν οι πολιτικές μας θέσεις και πρακτικές σε όλη τη λαρισαϊκή κοινωνία.

Η πιο αστεία και υποκριτική αυτών των προσπαθειών ήρθε από τον κ. Ντίνο Διαμάντο, ο οποίος δήλωσε ότι λειτουργούμε ως "μαξιλαράκι ακραίων στοιχείων". Θα του θυμίσουμε ότι δύο από τα τρία μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μας ήταν υποψήφιοι στον συνδυασμό του και ότι τα μέλη της συλλογικότητας που τον στήριξε καίρια σ' εκείνες τις εκλογές προσήλθαν μαζικά ως υποψήφιοι και υποστηρικτές στη «Λαρισαίων Κοινόν».

Για να μην πάμε σε πιο εξόφθαλμες υποψηφιότητες, οι θέσεις των οποίων τότε ήταν μια χαρά, καθώς του έδωσαν ψήφους, αλλά στη συνέχεια κάνει τάχα δεν τους ξέρει. Ο πολιτικός αμοραλισμός πρέπει να έχει και κάποια όρια... Με το συγκεκριμένο άτομο δεν πρόκειται πλέον να ασχοληθούμε, δεν αξίζει τον κόπο.

Αξίζει τον κόπο όμως να δούμε τη στάση της Δημοτικής αρχής, για την οποία μπορεί κάποιος στο παρελθόν να είχε ό,τι θέση ήθελε για όποιο θέμα ήθελε, αρκεί να είναι μαζί της τώρα, αλλά όποιος βρίσκεται σε εκδηλώσεις της “Λαρισαίων Κοινόν”, είναι “ακραίος”. Προκαλούμε όλους αυτούς να διαβάσουν τη διακήρυξη μας, κι αν βρουν εκεί κάτι ρατσιστικό ή ακραίο, να το πουν και σε εμάς.

Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό στους πραγματικούς εκπροσώπους φασίζουσας νοοτροπίας αυτής της Πόλης. Γιατί για μας, φασισμός είναι να κλείνεις το μικρόφωνο σε απλούς πολίτες. Φασισμός είναι να ταμπελοποιείς και να στοχοποιείς ανθρώπους αδίκως και με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, επειδή απλά και μόνο διαφωνείς με την άποψή τους. Φασισμό δείχνει ο επιλεκτικός χρηματοδοτούμενος ανθρωπισμός τους και η αλά καρτ εφαρμογή της νομοθεσίας, αναλόγως των συμφερόντων τους. Αυτοί είναι οι αληθινοί φασίστες και απέναντί τους είναι ο κάθε σκεπτόμενος Δημοκρατικός Πολίτης.

Οι εξελίξεις και η δημόσια υπεράσπιση παρανόμων πράξεων ρίχνουν και τις τελευταίες μάσκες. Τους παραδίδουμε στην κρίση των Λαρισαίων πολιτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass