«Βήμα - βήμα η παράκαμψη της οδού Βόλου»

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2019 16:42

«Αναμφίβολα, η πρόοδος που σημειώνεται στο ζήτημα της οδού Βόλου με τη χρηματοδότηση της μελέτης για το ανατολικό κομμάτι της παράκαμψής της από την Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη.

Ωστόσο, χρειάζεται η εγρήγορση όλων μας, τόσο για τη δρομολόγηση και της αναγκαίας μελέτης για τη δυτική παράκαμψη όσο και για τη χρηματοδότηση της υλοποίησης των έργων παράκαμψης. Έτσι θα πληρωθεί η προϋπόθεση για τον αποχαρακτηρισμό της οδού Βόλου και της Λεωφόρου Καραμανλή ως εθνικών οδών, προκειμένου να αποτραπεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, που συχνά προκαλούν ατυχήματα με βαρύ φόρο αίματος». Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου.

Τα κύρια θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση, μετά την ευχάριστη είδηση για τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας της μελέτης για το ανατολικό κομμάτι της παράκαμψης της οδού Βόλου, ήταν η αναγκαιότητα να προχωρήσουν οι διαδικασίες και για τη χρηματοδότηση της μελέτης για τη δυτική παράκαμψη, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η διαδρομή που θα παρακάμπτει την οδό Βόλου, καθώς και τα βήματα που πρέπει να γίνουν στη συνέχεια μέχρι τη συνολική χρηματοδότηση του έργου.

Ο κ. Χαρακόπουλος διαβεβαίωσε τα μέλη του συλλόγου ότι θα είναι έμπρακτα δίπλα τους στην προσπάθεια για τη δρομολόγηση των επιμέρους βημάτων που θα συνθέσουν την οριστική λύση του ζητήματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια, τον Δήμο Λαρισαίων και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Χατζής, η αντιπρόεδρος κ. Μαρία Σαλιαμπούκα, ο ταμίας κ. Σωτήρης Γιώτας και η πρόεδρος της 3ης Κοινότητας του Δήμου Λάρισας κ. Ειρήνη Χατζούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass