Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 60χρονος

ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑ «ΜΠΟΜΠΕΣ» ΣΕ ΑΡΜΕΝΙΟ - ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2019 17:00

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ο 60χρονος Λαρισαίος που συνελήφθη μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας την περασμένη εβδομάδα.

Έρευνα στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε «μεγάλη ποσότητα λαθραίου οινοπνεύματος», που σύμφωνα με την αστυνομία «προοριζόταν για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών», σε αποθηκευτικούς χώρους επιχείρησης του 60χρονου σε Αρμένιο και Στεφανοβίκειο με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ίδιος και δύο αλλοδαποί εργαζόμενοι ενώ αναζητείται ένας 35χρονος Λαρισαίος.

Όπως είναι γνωστό στις δύο αποθήκες, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 13 δεξαμενές που περιείχαν 13 τόνους αιθυλικής αλκοόλης, 60 φιάλες αλκοολούχου ποτού των 700ml, 6.553 πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες διαφόρων επωνυμιών αλκοολούχων ποτών, 1.052 λίτρα αλκοολούχου υγρού, τέσσερα πλαστικά δοχεία των 10 λίτρων με αιθυλική αλκοόλη, τέσσερα πλαστικά δοχεία των 10 λίτρων με αλκοολούχο υγρό και δύο πλαστικά δοχεία του 1,5 λίτρου με διαλύτη-νέφτι.

Επίσης κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα, μία ρυμουλκούμενη πλατφόρμα. Από υπαλλήλους του Τελωνείου Λάρισας δεσμεύτηκαν 13.784,5 λίτρα χύμα και εμφιαλωμένου οίνου, ενώ από υπάλληλους της Χημικής Υπηρεσίας ελήφθησαν δείγματα από τις κατασχεθείσες ποσότητες αλκοολούχων υγρών και τη δεσμευθείσα ποσότητα οίνου για χημική ανάλυση.

 Ο 60χρονος οδηγήθηκε χθες στον Ανακριτή όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ). Να σημειωθεί πως οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί εργάτες θα απελαθούν καθώς βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass