ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ:

Οι Ελληνες απαιτούν να τελειώνουμε με την ανομία

Δημοσίευση: 14 Νοε 2019 15:22

«Στόχος του υπό ψήφιση νόμου είναι να αποκαταστήσουμε το αίσθημα δικαίου στη χώρα. Ο Έλληνας θέλει να νιώθει ότι δεν υπάρχουν άτομα ή ομάδες ατόμων που απολαμβάνουν ατιμωρησίας. Ο Έλληνας απαιτεί όποιος παρανομεί να αντιμετωπίζει τον νόμο και τις συνέπειές του. Ο Έλληνας απαιτεί να τελειώνει η Ελλάδα με την ανομία». 

Τα παραπάνω υποστήριξε από το βήμα της Βουλής η κα Στέλλα Μπίζιου μιλώντας στη συνεδρίαση για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.  «Το νομοσχέδιο για το οποίο συζητούμε σήμερα δεν είναι απλά ένα ακόμη νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Είναι ένα νομοσχέδιο – απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας προκειμένου να αποκατασταθεί η κανονικότητα στη χώρα και στην καθημερινότητά μας. Είναι ένα νομοσχέδιο – απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας προκειμένου να διορθωθούν οι στρεβλώσεις που δημιούργησαν οι παρεμβάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης στον χώρο της δικαιοσύνης. Παρεμβάσεις γεμάτες από ιδεολογικές αγκυλώσεις που έφτασαν να παρέχουν προστασία και «άσυλο» σε άτομα και συμφέροντα που αμφισβητούν τον ίδιο τον πυρήνα των δημοκρατικών θεσμών μας», υποστήριξε η Λαρισαία βουλευτής. «Ξεφεύγει κάθε λογικής η προσπάθεια κάποιων μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου να δικαιολογήσουν τους ταραξίες με τις κουκούλες και όλους αυτούς που ασχολούνται με το σπορ των μολότοφ. Δυστυχώς ακόμη και πρόσφατα ακούσαμε ότι δεν είναι αδίκημα να κουβαλά κανείς στην τσάντα του βόμβες μολότοφ. Ως μια νέα γυναίκα, εκπρόσωπος της γενιάς μου σας δηλώνω απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι αυτή η γενιά, η δημιουργική και παραγωγική γενιά των Ελλήνων αντιτάσσεται σε αυτούς που υπερασπίζονται τη βία και την καταστροφή», σημείωσε η κα Μπίζιου, ενώ αναφερόμενη σε ειδικές διατάξεις του νομοσχεδίου υποστήριξε πως «οι όποιες κοινωνικές ή πολιτικές ομάδες οφείλουν να δρουν εντός των πλαισίων του νόμου, σεβόμενοι το δικαίωμα των συμπολιτών τους για ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας τους. Κανένας δεν μπορεί στη χώρα αυτή να παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα δημοκρατίας σε μια οργανωμένη, ευνομούμενη χώρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass