ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ» ΣΤΟΝ Δ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Αναζητούνται διαμερίσματα για άστεγους

Δημοσίευση: 14 Νοε 2019 16:31

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) σε ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους πολίτες που επιθυμούν να νοικιάσουν σπίτια για τη φιλοξενία αστέγων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ».


Σημειώνει ότι: «Οι κατοικίες που θα εκμισθωθούν για την προσωρινή φιλοξενία των ωφελούμενων θα πρέπει να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης της Λάρισας, χωρίς να αποκλείονται και τα περίχωρα (π.χ. Γιάννουλη) και να προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης. Πιο συγκεκριμένα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σπιτιών θα πρέπει να είναι: από 20 έως 70 τ.μ. Επιτρέπονται κι ημιυπόγεια εφόσον πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 18 μήνες. Η επιδότηση ενοικίου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του προγράμματοςμ καθώς και ο εξοπλισμός των διαμερισμάτων και τα λειτουργικά έξοδα για λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Εγγυημένο μίσθωμα 180 ευρώ για 18 μήνες.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. στα τηλέφωνα: 2410-661.727 και 2410-663.085. Κατσιούπη Καλλιόπη, ώρες: 09:00 – 15:00 ή στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ: Ηπείρου 96-98, 2ος όροφος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass