ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Στη Λάρισα σήμερα ο γ.γ. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης

Δημοσίευση: 14 Νοε 2019 15:00

Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 14-15 Νοεμβρίου, ο γ. γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής και πρώην υπουργός, Παναγιώτης Σκουρλέτης, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις- Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις νέες συνθήκες».

Η εκδήλωση που εντάσσεται στην πολιτική εξόρμηση «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου Αλλάζουμε-δυναμώνουμε-Προχωράμε», θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου (Κουμουνδούρου 17).

Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψής του, ο Π. Σκουρλέτης θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι με συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα, θα ακολουθήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη, στο Δημαρχείο. Για το απόγευμα προβλέπεται συνάντηση με τα μέλη της Ν. Ε. και ακολούθως η προαναφερθείσα ομιλία, ενώ αύριο Παρασκευή θα συνεχίσει με επίσκεψη το πρωί στη ΔΕΥΑΛ και συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους και ακολούθως το μεσημέρι με επίσκεψη στο Δημαρχείο Ελασσόνας και συνάντηση με τον δήμαρχο Νίκο Γάτσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass