Διανομή τροφίμων σε φτωχούς και αστέγους

ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ - ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2019 15:26

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ», σήμερα 19 και αύριο 20 Νοεμβρίου, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης.

Θα διανεμηθούν: μέλι, ρύζι, αλεύρι, κόρν φλέικς, μαρμελάδα, αφρόλουτρο, σαπούνι και οδοντόβουρτσα. Επιπλέον οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοινωνικούς επιστήμονες του Δήμου και των συνεργαζόμενων φορέων για υπηρεσίες και συνοδευτικά μέτρα υποστήριξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα και με δημοσίευση στον τοπικό Τύπο. Να σημειωθεί ότι στην Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» δήλωσαν συμμετοχή και συμπεριλαμβάνονται ο Δήμος Λαρισαίων (leader) που έχει και την ευθύνη για την οργάνωση και διενέργεια του προγράμματος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών, η ΔΗΚΕΛ, το ΚΕΘΕΑ-ΕΞΟΔΟΣ και οι «Ενεργοί Πολίτες» Λάρισας. Το πρόγραμμα διανομής των ανωτέρω Δήμων έχει ως εξής:

Δήμος Ελασσόνας 27 Νοεμβρίου. Δήμος Αγιάς 21 Νοεμβρίου. Δήμος Τυρνάβου 25 και 26 Νοεμβρίου. Δήμος Φαρσάλων 28 Νοεμβρίου. Δήμος Τεμπών 22 Νοεμβρίου και Δήμος Κιλελέρ 29 Νοεμβρίου.  Ο αριθμός των ωφελουμένων οικογενειών ανέρχεται στις 2.876 στα όρια του Δήμου Λαρισαίων και στις 5.413 σε όλο τον ν. Λάρισας. Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι: Άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017) και συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα του ΚΕΑ (στον Πίνακα).

Άστεγοι, που εξυπηρετούνται από αντίστοιχες δομές φιλοξενίας αστέγων (π.χ. κέντρα ημέρας, συσσίτια αστέγων κτλ).

Πληροφορίες στον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680.242. Υπεύθυνοι υπάλληλοι: Παλαιομήτρος Ευάγγελος, Δαλακώνη Κερασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass