Απάντηση Λ. Ζάρρα στην Α. Μαγαλιού – Καραπάνου

ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2019 15:30

Απάντηση με σκληρή γλώσσα για την προηγούμενη θητεία της διοίκησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών έδωσε ο πρώην πρόεδρός του κ. Λάμπρος Ζάρρας, με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ της «Ε» στις δηλώσεις της νέας προέδρου.

Ο κ. Λάμπρος Ζάρρας σε επιστολή του στην «Ε» σημειώνει:

«Για ακόμη μια φορά η νέα πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών Άννα Μαγαλιού - Καραπάνου αναφέρεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στα άδεια ράφια που βρήκε. Εμμέσως πλην σαφώς, αναφέρεται στο πρόσωπό μου και χαίρομαι που έστω και αργά αποφάσισε πραγματικά να ασχοληθεί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών γιατί όσο διάστημα επί θητείας δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κολλάτου ήταν και η ίδια μέλος της διοίκησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και εμπράκτως απουσίαζε.

Αλήθεια, κ. Καραπάνου, μήπως θυμάστε πόσες φορές ως μέλος της επιτροπής συγκεντρώσατε τρόφιμα για τη δομή; Μάλλον τώρα που έχετε αναλάβει το τιμόνι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου δυσκολεύεστε να το λειτουργήσετε γιατί αλλιώς δεν εξηγείται ότι φτάσαμε στα μέσα Νοεμβρίου και ακόμη το Κοινωνικό Παντοπωλείο αδυνατεί να δώσει τρόφιμα στους δικαιούχους.

Κυρία Καραπάνου, πραγματικά με εξέπληξαν δυσάρεστα τα λεγόμενά σας γιατί και η ίδια προσωπικά, το διάστημα που ήμουν πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, γνωρίζατε τον αγώνα και την προσπάθεια που έκανα για να μπορέσω να συγκεντρώσω και να προσφέρω κάθε μήνα τρόφιμα στους δικαιούχους χωρίς να στερούνται των αναγκαίων. Επιτέλους ήρθε και η δική σας σειρά να ασχοληθείτε σοβαρά και να κάνετε τον δικό σας αγώνα όπως έκανα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια, έτσι ώστε να λειτουργήσει ξανά και σωστά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass