Αποχαιρετισμός στη Λίλη Γιοβρή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2019 21:34

Γιορτινή η ατμόσφαιρα χθες στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων. Ο χώρος ασφυκτιούσε από εργαζόμενους αλλά και επισκέπτες, που έσπευδαν για να σφίξουν το χέρι της αρχιτέκτονα μηχανικού, προϊσταμένης Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας κ. Λίλης Γιοβρή, και να την ευχαριστήσουν για τη συνεργασία μαζί της, αποχαιρετώντας την με ευχές να απολαύσει τη σύνταξή της.


«Στα 35 αυτά χρόνια μαζί αγωνιστήκαμε, ονειρευτήκαμε μία όμορφη και βιώσιμη πόλη και προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη αυτά τα οράματα, αρκετές φορές στενοχωρηθήκαμε, αγχωθήκαμε, διαφωνήσαμε, μα πάντα εργαστήκαμε μαζί και χαρήκαμε για τα έργα και τις επιτυχίες του Δήμου μας.
Για όλες αυτές τις στιγμές θέλησα να σας αποχαιρετίσω σε μία μικρή γιορτή σήμερα, την ημέρα που υποβάλλω την τελική παραίτησή μου...», ανάφερε η Λίλη, η οποία ανταπέδωσε τις ευχαριστίες σε όλους.
Επί 13 χρόνια προϊσταμένη Τμήματος Νέων Έργων Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Λαρισαίων, 3 χρόνια προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, 3 χρόνια προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης του Δήμου και τον τελευταίο χρόνο προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας, η κ. Γιοβρή, συνεργάστηκε με τέσσερις δημάρχους και αποχωρεί αφήνοντας πλούσιο έργο, που άλλαξε την εικόνα της Λάρισας.
Η σφραγίδα της μένει ανεξίτηλη στην πόλη.
Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass