Εκκλησιαστικά νέα

Δημοσίευση: 30 Νοε 2019 15:03

Αγρυπνία στην Αγία Σοφία

Κατανυκτική ιερά Αγρυπνία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Λαρίσης (περιοχή Χαραυγή) επί τη μνήμη του Οσίου Πατρός Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου αύριο Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. έως 12:30 τα μεσάνυχτα.

Θα τελεσθεί ο πανηγυρικός Εσπερινός, η Αρτοκλασία, Θείο Κηρύγμα και θα ακολουθήσει ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία όπου οι πιστοί θα έχουν τη δυνατότητα να κοινωνήσουν των Αχράντων μυστηρίων.

-----------------

Αγρυπνία στον Άγ. Αχίλλιο για τον Άγ. Πορφύριο

Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Άγιο Αχίλλιο αύριο Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. για την εορτή του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου. Η Αγρυπνία θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την Ακολουθία της Θ. Μεταλήψεως, τον Εσπερινό με τη Λιτή και την Αρτοκλασία, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου δεν θα γίνει Θεία Λειτουργία.

-----------------

Αγρυπνία στον Άγιο Δημήτριο

Ιερά κατανυκτική αγρυπνία προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Σμύρνης Λαρίσης την Τρίτη το βράδυ από τις 9:00 έως τις 12:30. Το κοινό θα εξυπηρετείται με το αστικό νούμερο 1.

-----------------

Ομιλία στη ΓΕΧΑ

Αύριο Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα της ΓΕΧΑ, (Μανδηλαρά 14), θα γίνει ομιλία από τον Αρχιμ. π. Χρύσανθο Μαργαρίτη ιεροκήρυκα της Ι. Μ. Αλεξανδρουπόλεως με θέμα «Γνωρίζω τον εαυτό μου;». Μετά την ομιλία ο π. Χρύσανθος θα ενημερώσει το ακροατήριο με προβολές για την πορεία του ιεραποστολικού έργου στην Κανάνγκα του Κονγκό, όπου κατά καιρούς μεταβαίνει και βοηθάει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass