Κοινές δράσεις της Μητρόπολης με τον Δήμο Τεμπών

ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2019 15:14

Τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης συνοδευόμενος από την τ. δ/ντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τον νυν δ/ντη του Κέντρου Ερεύνης και διάδοχό της στην Ακαδημία Αθηνών κ. Ευάγγελο Καραμανέ και το μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Παιδείας Τεμπών κ. Αθανάσιο Λιακατά. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα με αφορμή την επίσκεψη της κ. Πολυμέρου-Καμηλάκη στον Δήμο Τεμπών, και συζητήθηκαν θέματα αμφίπλευρου ενδιαφέροντος, όπως επίσης και η δυνατότητα των φορέων να πραγματοποιήσουν κοινές δράσεις στο μέλλον.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Γ. Μανώλης δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, προκειμένου να συζητήσουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε κοινές δράσεις στον Δήμο Τεμπών, που θα φέρουν τους δημότες μας πιο κοντά στη θρησκευτική και πολιτιστική του κληρονομιά. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο όταν υπάρχουν συνέργειες και καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων, και ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που άπτονται του πολιτισμού μας, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μεταλαμπαδεύσουμε και να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενεές, όλα όσα μας άφησαν οι πρόγονοί μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass