Κινητοποίηση Θεσσαλών κατά των βάσεων του ΝΑΤΟ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2019 15:28

Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Θεσσαλίας, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Βόλου, κατά της Ελληνομερικανικής συμφωνίας για τις στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ, όπου θα συμμετάσχουν μαζικά και πολίτες από πολλές περιοχές του νομού Λάρισας.

Η Επιτροπή Αγώνα Λάρισας, που δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες από φορείς της Λάρισας, με στόχο την καλύτερη οργάνωση των κινητοποιήσεων ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία, απηύθυνε χθες, κάλεσμα συμμετοχής για το συλλαλητήριο στον Βόλο, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Συγκεκριμένα κάλεσε: «όλους του εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους και νέες να καταγγείλουν την παρουσία των Αμερικανονατοϊκών δυνάμεων στο Στεφανοβίκειο, τον Βόλο και τη Λάρισα.

Να καταγγείλουν την Ελληνοαμερικανική Συμφωνία «Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας», να απαιτήσουν να κλείσει η βάση της Σούδας και άλλες στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ. Καμία συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό. Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.».

Η Επιτροπή Αγώνα Λάρισας απαρτίζεται από εκπροσώπους των φορέων: Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας – Εργατικά συνδικάτα –Εργατικό Κέντρο Λάρισας – Φοιτητικοί σύλλογοι – ΟΓΕ- Συνταξιουχικά σωματεία –ΕΙΝΚΥΛ -ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Παράρτημα Λάρισας. Αναλυτικότερα είναι οι εξής: από την Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας οι κ.κ. Δήμητρα Παπαστεργίου, Ευαγγελία Παπαδοπούλου, Μιχάλης Βαγενάς, από το Ε.Κ.Λ. ο Βασ. Τσερβούλης, από τον Σύλλογο Φοιτητών Εστιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Λαυρέντης Κουρέλος,

από την Ενωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) η Κική Καρυώτη, από την ΠΕΑΕΑ ο Τηλέμαχος Καλόγερος και από τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας ο Θανάσης Κουματζέλης.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Η Επιτροπ,ή μισθώνει λεωφορεία για τη μεταφορά των ενδιαφερομένων για το συλλαλητήριο στον Βόλο και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται καθημερινά στο Εργατικό Κέντρο και στο τηλέφωνο 2410-250.708 από τις 08:00 – 14:00.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 7 Δεκέμβρη, στις 9:30 το πρωί, από το Επιμελητήριο στην οδό Τ. Τσιόγκα (πρώην Καλλιθέας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass