Η προσκοπική ηγεσία στον αρχηγό Τ.Α.

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2019 15:46

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στον αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχο (Ι) κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά από βαθμοφόρους τους Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ειδικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων Αεροπροσκόπων (Π.Ε.Ε.Β.Α).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπογράφει ο περιφερειακός έφορος Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Κόρκας Νικόλαος «ο αρχηγός καλωσόρισε την αντιπροσωπεία προσκόπων που τον επισκέφτηκε εκθειάζοντας την καλή συνεργασία που έχει το ΣΕΠ με την Πολεμική Αεροπορία όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον, τονίστηκε το σημαντικό έργο που επιτελείται από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στη διαπαιδαγώγηση των νέων και ιδιαίτερα τη σημαντική προσπάθεια που επιτελείται από τους αεροπροσκόπους στην επαφή των παιδιών με την αεροπορική ιδέα, αλλά και στη γνωριμία τους με το έργο της Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδιαίτερη στιγμή της συνάντησης ήταν η αναφορά από τον κ. Αρχηγό ότι ήταν κάποτε και αυτός πρόσκοπος στα Χανιά, τονίζοντας παράλληλα τις ιδιαίτερες εμπειρίες και βιώματα που λαμβάνουν τα παιδιά από τη ζωή τους στην προσκοπική κίνηση».

Τιμητική πλακέτα απένειμε στον κ. Μπουρολιά ο έφορος Αεροπροσκόπων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Γρηγόρης Ηλιόπουλος για τη σημαντικότατη προσφορά της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην προστασία του Έθνους μας, στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, ενώ συμμετείχαν ακόμα ο Χριστάκης Κυριάκου έφορος Αεροπροσκόπων Κύπρου και ο Παναγιώτης Κορδάς έφορος Πολιτικής Προστασίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass