Χρώμα Χριστουγέννων στα Φάρσαλα

ΑΝΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΛΙΛΑ ΤΡΙΑΝΤΗ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2019 15:34

Με τη γνωστή Φαρσαλινή τραγουδίστρια, Λίλα Τριάντη και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα, σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, με το Θέατρο δρόμου από την ομάδα Lomentum Act να αναλαμβάνει δράση. Ο Άγιος Βασίλης με τον βοηθό του το καλό ξωτικό περιμένουν στο ξύλινο σπιτάκι τους τα παιδιά ώστε να παραλάβουν το γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του εντελώς δωρεάν. Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, προσφέρει γλυκίσματα και τους διηγείται πολλές και χορταστικές ιστορίες από τα ατέλειωτα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο.

Οι πονηρούληδες καλικάντζαροι θέλουν να χαλάσουν τη γιορτή και να αρπάξουν τα γράμματα και τα παιχνίδια των παιδιών από τον σάκο του Άγιου Βασίλη. Το ξωτικό με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων θα τους εμποδίσουν, ώστε να συνεχιστεί αρμονικά η χαρούμενη γιορτή.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία φαντασμαγορική παράσταση από τους απίθανους ζογκλέρ μας, που παίζουν με μπαλάκια, κορύνες, στροβιλίζουνε φωτιές, περπατάνε σε ξυλοπόδαρα και κάνουν απίθανες σαπουνόφουσκες, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους!

Τη σκυτάλη θα λάβει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου.

Η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Φαρσάλων θα αποδώσει σε ένα μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Η εορταστική βραδιά στην Κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, θα κλείσει με τη Λίλα Τριάντη και την ομάδα της, για να μας ξεσηκώσουν και να μας βάλουν για τα καλά στο κλίμα των ημερών με ένα δυνατό live show. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου 2020.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass